MENU
Lajme

Lajme

home>Lajme

Vetëm dy bëjnë prerjen | ACME në Ndërmarrjen Model 2022 të Bashkëpunimit Industri-Universitet-Kërkim në Kinë

2023-02-17

Kohët e fundit, Shoqata Kineze për Promovimin e Bashkëpunimit Industri-Universitet-Kërkim njoftoi listën e "Ndërmarrjeve të Modelit të Inovacionit të Bashkëpunimit Industri-Universitet-Kinë kërkimore në 2022". ACME u zgjodh për arritjet e saj të jashtëzakonshme dhe forcën gjithëpërfshirëse në inovacionin e bashkëpunimit industri-universitet-kërkim, kërkimin dhe zhvillimin e teknologjisë dhe transformimin e arritjeve shkencore dhe teknologjike.

ACME në Ndërmarrjen Model 2022 të Bashkëpunimit Industri-Universitet-Kërkim në Kinë

Raportohet se Këshilli i Promovimit të Bashkëpunimit Kinez Industri-Universitet-Kërkim është një platformë e nivelit të lartë bashkëpunimi të shërbimit inovativ të krijuar bashkërisht nga Komisioni i Mbikëqyrjes dhe Administrimit të Pasurive në pronësi të Këshillit të Shtetit, Komisioni Kombëtar i Zhvillimit dhe Reformës, Ministria e Arsimit. , Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë, Ministria e Mbrojtjes së Mjedisit, Akademia Kineze e Shkencave, Akademia Kineze e Inxhinierisë dhe departamente të tjera përkatëse, universitete, institute kërkimore, ndërmarrje dhe qarqe të tjera qeveritare, industri-universitare-kërkimore. Ndërmarrja e Modelit të Inovacionit të Bashkëpunimit Kinez për Bashkëpunim industri-Universitet-Kërkim, një çmim kombëtar në fushën e bashkëpunimit industri-universitet-kërkim, synon të luajë plotësisht rolin udhëheqës dhe shembullor të ndërmarrjeve në inovacionin bashkëpunues, të përmirësojë efektivitetin e transferimit dhe transformimit të arritjeve shkencore dhe teknologjike, dhe të rrisë konkurrencën dhe inovacionin thelbësor të ndërmarrjeve.

E nxitur nga nevojat e projekteve të mëdha kombëtare, ACME ka qenë thellësisht e angazhuar në fushën e materialeve speciale dhe pajisjeve speciale termike për gati 20 vjet, dhe ka aplikuar për më shumë se 360 ​​patenta kombëtare, duke përfshirë 215 patenta shpikjeje. Ajo ka kryesuar ose ndërmarrë më shumë se 30 projekte të mëdha kërkimore shkencore kombëtare dhe provinciale, ka fituar 19 çmime provinciale të shkencës dhe teknologjisë dhe ka udhëhequr në plotësimin e 19 standardeve kombëtare, industriale dhe grupore. Është një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë dhe një ndërmarrje kryesore kombëtare "gjigante e vogël".

ACME në Ndërmarrjen Model 2022 të Bashkëpunimit Industri-Universitet-Kërkim në Kinë (2)

Si një ndërmarrje e orientuar drejt kërkimit, ACME e di se inovacioni është forca kryesore lëvizëse për zhvillimin e ndërmarrjes dhe bashkëpunimi industri-universitet-kërkim është lidhja kryesore e zhvillimit të drejtuar nga inovacioni i ndërmarrjes. Me kalimin e viteve, ACME ka krijuar partneritete afatgjata, interaktive industri-universitare-kërkimore me Universitetin Tsinghua, Universitetin Kombëtar të Teknologjisë së Mbrojtjes, Universitetin e Qytetit të Hong Kongut, Universitetin Qendror të Jugut, Universitetin Hunan, Universitetin e Teknologjisë së Pekinit, Universitetin Nanchang, Institutin e Inxhinierisë së Procesit, Akademia Kineze e Shkencave, Instituti Shanxi i Kimisë së Qymyrit, Akademia Kineze e Shkencave dhe universitete dhe institucione të tjera. Ajo ka ngritur platforma inovacioni si "Stacioni i Punës Kërkimore Postdoktorale", "Laboratori kryesor i Shkencës dhe Teknologjisë Kombëtare të Mbrojtjes Hunan", "Laboratori i Inxhinierisë Hunan", "Qendra Kërkimore e Teknologjisë së Inxhinierisë së Pajisjeve Termike Hunan të Re", "Teknologjia e Ndërmarrjes Hunan" në nivel shtetëror Qendra", etj. Arritjet e mëdha të inovacionit dhe përparimet kryesore teknologjike janë bërë në prodhimin e aditivëve metalikë, materiale me bazë karboni me pastërti të lartë për gjysmëpërçuesit e gjeneratës së tretë, përbërje dhe pajisje me bazë qeramike, pajisje të nivelit të lartë të trajtimit termik me vakum, mbetje të ngurta pajisjet e riciklimit dhe transformimi dhe përmirësimi i gjelbër industrial, duke ofruar mbështetje për inovacionin dhe zhvillimin e ndërmarrjeve.

ACME në Ndërmarrjen Model 2022 të Bashkëpunimit Industri-Universitet-Kërkim në Kinë (3)

Në të ardhmen, ACME do të vazhdojë të ndjekë rrugën e zhvillimit inovativ, do t'i japë një lojë të plotë rolit udhëheqës, inovativ dhe shembullor të ndërmarrjeve të kooperativës demonstruese të inovacionit të industrisë-universitare-kërkimore në nivel shtetëror, do të forcojë më tej bashkëpunimin me universitetet dhe institutet kërkimore. promovojnë integrimin e thellë dhe inovacionin bashkëpunues të kërkimit industri-universitar dhe ndihmojnë zhvillimin me cilësi të lartë të industrisë.


Lokacioni
ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Changsha City, Hunan
Numri telefonit
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-Mail
jashtë@sinoacme.cn
Rreth nesh

E themeluar në vitin 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) ndodhet në Parkun Industrial Xingsha, me një sipërfaqe prej 100,000 m2. ACME është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në prodhimin e pajisjeve të ngrohjes industriale për materiale dhe energji të reja.Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet

Na kontaktoni
Korporata e Avancuar për Materiale dhe Pajisje| Harta e faqes