MENU
Lajme

Lajme

home>Lajme

Inovacion dhe punë e palodhur, i gjithë zinxhiri i industrisë së printimit 3D të metaleve

2022-04-14

Shumë ndërmarrje industriale nuk janë të njohura për publikun, sepse nuk përballen drejtpërdrejt me konsumatorët, por tashmë janë “kampione të fshehura” të vërteta në fushat ku punojnë prej shumë vitesh.

Dr. Dai Yu, Kryetar i ACME, tha në një intervistë në "Forumin e dytë të teknologjisë dhe aplikimit të metalurgjisë së pluhurit në Kinë (Changsha)", "Çdo kompani ka pozicionimin e saj në treg dhe konceptin e saj në treg. Produktet, nuk ka asnjë prag, dhe më shumë konkurrenca me çmime të ulëta, kështu që ne zgjodhëm tregun e segmentuar të industrisë ajrore dhe ushtarake, i cili kërkon që kompanitë të kenë konkurrencë të fortë, talente, produkte të mira dhe ide të mira. Edhe pse në këto fusha është e vështirë të rritet, por ACME shpreson të jetë një kampion i padukshëm në një industri." Siç tha Dr. Dai Yu, në ditët e sotme, zhvillimi i një fushe të caktuar ekonomike në shoqëri nxitet kryesisht nga disa kompani të panjohura, dhe këto kompani zënë Janë pikërisht këta kampionë të padukshëm që janë shumë të fokusuar në një segment të caktuar të tregut dhe janë të mirë. në krijimin e produkteve unike që mund të zënë një pjesë të madhe të tregut.

Dr. Dai Yu, kryetar i ACME, tha gjithashtu se inovacioni i pavarur është çelësi i zhvillimit të një ndërmarrje. Dai Yu ka kuptimin e tij unik të inovacionit. "Inovacioni është më i lehtë të thuhet sesa të bëhet. Në fakt, për një ndërmarrje, inovacioni përfshin inovacionin teknologjik, inovacionin e menaxhimit, inovacionin e tregut, inovacionin e talenteve dhe inovacionin e modelit të biznesit." Dai Yu tha se për një ndërmarrje, më e rëndësishmja është inovacioni i talenteve. Duke kapur talentet kryesore, kryhen një sërë inovacionesh teknologjike, veçanërisht inovacione të modelit të biznesit.

Dai Yu prezantoi se ACME i kushton rëndësi të madhe inovacionit të talenteve dhe ruan vazhdimisht vrullin e inovacionit në fushat e kërkimit dhe zhvillimit të teknologjisë së produkteve duke kultivuar dhe prezantuar talente të ndryshme të nivelit të lartë. Promovoni zhvillimin e talenteve përmes inovacionit, bëni që punonjësit të kenë forcë centripetale për ndërmarrjen, të jenë të gatshëm për të inovuar dhe duan të inovojnë, dhe më pas mund të promovojnë zhvillimin e kompanisë dhe ta bëjnë kompaninë të ketë përfitime të mira. Ky koncept gjithashtu e bën efektiv inovacionin e ACME.

"Filozofia jonë e zhvillimit është të jemi më të rafinuar, më të fortë dhe më të largët." Dai Yu tha se Dingli nuk ndjek shkallë absolute, por shkallë dhe shkallë relative në fusha të vogla. Ky është gjithashtu sekreti i ACME duke u bërë një lider vendas në fushën e pajisjeve termike me bazë karboni.

Aktualisht, me rritjen dhe zhvillimin e shpejtë të industrisë vendase të printimit 3D, "mungesa" e materialeve të printimit 3D, pjesa më kritike e industrisë, veçanërisht materialet e printimit 3D metalik, është bërë një mangësi që kufizon zhvillimin e vendit. Industria e printimit 3D.

Kuptohet që pluhuri i printimit 3D të metalit vendas ende importohet kryesisht, dhe çmimi është shumë i shtrenjtë. Duke u mbështetur në inovacionin teknologjik, ACME ka zhvilluar pluhur superaliazh sferik me bazë nikel, pluhur titani sferik, kobalt-krom-molibden, alumin dhe materiale printimi 3D me bazë metali pluhur aliazh me bazë hekuri.

pajisje PREP

Pajisje për bluarje pluhuri për atomizimin e elektrodës rrotulluese të plazmës

pluhur superaliazh

Pluhur superaliazh sferik

"Pluhuri sferik i superaliazhit me bazë nikeli, pluhuri sferik i titanit dhe materialet e tjera kanë karakteristikat e sfericitetit dhe rrjedhshmërisë së mirë, dhe janë materialet e preferuara për teknologjinë e printimit 3D me bazë metali, të përdorura kryesisht në prodhimin e pjesëve strukturore të hapësirës ajrore, pjesëve që mbajnë ngarkesë. , dhe turbinat me superaliazh të motorëve aero. Pjesë që janë rezistente ndaj temperaturave të larta dhe erozionit si disqet, turbinat e gjeneratorëve termikë etj. në mjedise të vështira." Sipas mendimit të Dr. Dai Yu, zhvillimi i industrisë vendase të printimit 3D të metaleve është relativisht mbrapa, dhe çelësi qëndron në stabilitetin e materialeve vendase në grupet e performancës. varietetet dhe përshtatshmëria e teknologjisë.

"Ajo që duhet të bëjmë është të përmirësojmë cilësinë, të zvogëlojmë koston gjithëpërfshirëse dhe më në fund ta kthejmë atë në një produkt gjithëpërfshirës që mund të përdoret me të vërtetë në industri, në mënyrë që printimi 3D metalik të jetë rritur nga një aplikim i veçantë në një aplikacion masiv. treg." Dingli shpreson të ndërtojë një zinxhir të plotë industrial në fushën e printimit 3D të metaleve dhe të përqendrohet në krijimin e nevojave solide, të rafinuara dhe vërtet të mira të përdoruesve dhe tregut. Kjo është edhe "ëndrra në këmbë" për të cilën ka luftuar Dr. Dai Yu.

Vendi i seminarit të prodhimit të printimit 3D

Vendi i seminarit të prodhimit të printimit 3D

Punëtori pasuese e trajtimit të nxehtësisë për prodhimin e aditivëve

Pajisjet e trajtimit të ngrohjes pasuese të prodhimit të aditivëve


Lokacioni
ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Changsha City, Hunan
Numri telefonit
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-Mail
jashtë@sinoacme.cn
Rreth nesh

E themeluar në vitin 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) ndodhet në Parkun Industrial Xingsha, me një sipërfaqe prej 100,000 m2. ACME është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në prodhimin e pajisjeve të ngrohjes industriale për materiale dhe energji të reja.Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet

Na kontaktoni
Korporata e Avancuar për Materiale dhe Pajisje| Harta e faqes