MENU
Lajme

Lajme

home>Lajme

Dai Yu, kryetar i ACME, u zgjodh si kryetar ekzekutiv i Dhomës së Tregtisë për Industrinë e Pajisjeve Teknologjike Quanlian

2022-09-22

Më 2 shtator, u mbajt në Pekin takimi i katërt i përgjithshëm i Dhomës së Tregtisë së Teknologjisë dhe Pajisjeve të Federatës Gjithë-Kinë të Industrisë dhe Tregtisë. Huang Rong, zëvendëssekretari i përgjithshëm i Komitetit Kombëtar të Konferencës Konsultative Politike të Popullit Kinez dhe nënkryetar i Federatës Gjithë-Kineze të Industrisë dhe Tregtisë, mori pjesë në takim dhe dha udhëzime.

Dai Yu, kryetar i ACME, u zgjodh si kryetar ekzekutiv i Dhomës së Tregtisë për Industrinë e Pajisjeve Teknologjike Quanlian (2)

Takimi u kryesua nga Qiao Xiaolin, Sekretar i Përgjithshëm i Dhomës së Tregtisë. Në mbledhje u shqyrtua dhe u miratua "Raporti i punës së Këshillit të Tretë të Dhomës së Tregtisë së Industrisë së Teknologjisë dhe Pajisjeve Quanlian", "Raporti i Punës së Komitetit të Tretë Mbikëqyrës të Dhomës së Tregtisë së Industrisë së Teknologjisë dhe Pajisjeve Quanlian", nenet e reja të shoqata dhe menaxhimi i detyrimeve të Dhomës së Tregtisë Metoda. Në mbledhje u zgjodh ekipi i ri drejtues i Dhomës së Tregtisë. Huang Daifang, kryetari i bordit të drejtorëve të Tellhow Group, u zgjodh si kryetar i këshillit të katërt, dhe Chen Zhilie, kryetar i bordit të drejtorëve të EVOC Group, u zgjodh si kryetar i këshillit të katërt dhe kryetar e ACME. Dai Yu dhe 7 persona të tjerë u zgjodhën si kryetar ekzekutiv i këshillit të katërt.

Dai Yu, kryetar i ACME, u zgjodh si kryetar ekzekutiv i Dhomës së Tregtisë për Industrinë e Pajisjeve Teknologjike Quanlian (3)

Në takim, Presidenti Chen Zhilie, në emër të këshillit të tretë, përmblodhi në mënyrë gjithëpërfshirëse punën e dhomës së tregtisë në pesë vitet e fundit. Në pesë vitet e fundit, dhoma e tregtisë ka përmbushur detyra të ndryshme gjatë mandatit dhe është vlerësuar vazhdimisht si dhomat kombëtare "katër dhomat e mira" të tregtisë dhe Federata e Industrisë dhe Tregtisë Gjith-Kineze. Dhoma e shkëlqyer e tregtisë e lidhur drejtpërdrejt.

Presidenti Huang Daifang, në emër të udhëheqjes së sapozgjedhur të këshillit të katërt, sqaroi idetë e punës për pesë vitet e ardhshme. Ai tha se është e nevojshme të forcohet lidershipi politik, të promovohet reforma dhe inovacioni, të thellohen shërbimet e anëtarëve, të vazhdohet të ecë përpara dhe të përmirësohet vazhdimisht standardizimi i dhomës së tregtisë. Përpiquni ta ndërtoni dhomën e tregtisë në një dhomë të klasit të parë të tregtisë në Kinë me ndikim, besueshmëri dhe tërheqje.

Nënkryetari Huang Rong vlerësoi shumë këshillin e tretë të dhomës së tregtisë për luajtjen e një roli udhëheqës në eksplorimin, pilotimin dhe demonstrimin në krijimin e komitetit partiak të dhomës së tregtisë, promovimin e integrimit ushtarako-civil, organizimin e sondazheve të mëdha dhe sigurimin e saktë shërbimet. , Lufta e vazhdueshme shtroi kërkesa të reja. Ai theksoi se dhoma e tregtisë duhet të zgjerojë kanalet e shërbimit, të inovojë metodat e shërbimit, të përgatisë anëtarët e grupit në provincat kryesore, të përgatisë komitete speciale në fushat në zhvillim, të zgjerojë vazhdimisht mbulimin organizativ dhe të përpiqet të ndërtojë një dhomë të klasit të parë të tregtisë me karakteristika kineze. Promovimi i arritjeve të reja dhe më të mëdha në "dy shëndetin" në fushën e pajisjeve shkencore dhe teknologjike.

Dai Yu, kryetar i ACME, u zgjodh si kryetar ekzekutiv i Dhomës së Tregtisë për Industrinë e Pajisjeve Teknologjike Quanlian (1)

Kryetari Dai Yu tha se ACME, si një ofrues zgjidhjesh dhe ofrues shërbimi gjithëpërfshirës i pajisjeve speciale termike dhe materialeve speciale, do t'i përmbahet gjithmonë konceptit të vlerës së "novacionit shkencor dhe teknologjik, industrisë në shërbim të vendit" dhe do të ndërmarrë më shumë për zhvillimin e integrimi ushtarako-civil i Dhomës së Tregtisë për Industrinë e Pajisjeve të Shkencës dhe Teknologjisë. për të dhënë një kontribut më të madh në modernizimin e pajisjeve të mbrojtjes kombëtare.

Dai Yu, kryetar i ACME, u zgjodh si kryetar ekzekutiv i Dhomës së Tregtisë për Industrinë e Pajisjeve Teknologjike Quanlian (4)

Huang Rong, zëvendëssekretari i përgjithshëm i Komitetit Kombëtar të Konferencës Konsultative Politike të Popullit Kinez dhe nënkryetar i Federatës Gjithë-Kineze të Industrisë dhe Tregtisë, i dha Dai Yu, kryetarit të katërt ekzekutiv të Dhomës së Tregtisë të Industrisë së Pajisjeve të Shkencës dhe Teknologjisë Quanlian dhe kryetar i ACME

Dhoma e Tregtisë e Industrisë së Pajisjeve të Shkencës dhe Teknologjisë Quanlian është një organizatë sociale industriale dhe kombëtare e miratuar dhe e regjistruar nga Ministria e Çështjeve Civile dhe e përbërë nga ndërmarrje private, grupe dhe individë në industrinë e pajisjeve të shkencës dhe teknologjisë së mbrojtjes. Një platformë efikase ndërvepruese mes të dyjave ka luajtur një rol të rëndësishëm si një urë lidhëse për të përshpejtuar procesin e integrimit ushtarako-civil dhe për të promovuar zhvillimin e teknologjisë dhe industrisë së përparuar të mbrojtjes kombëtare.


Lokacioni
ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Changsha City, Hunan
Numri telefonit
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-Mail
jashtë@sinoacme.cn
Rreth nesh

E themeluar në vitin 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) ndodhet në Parkun Industrial Xingsha, me një sipërfaqe prej 100,000 m2. ACME është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në prodhimin e pajisjeve të ngrohjes industriale për materiale dhe energji të reja.Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet

Na kontaktoni
Korporata e Avancuar për Materiale dhe Pajisje| Harta e faqes