MENU
Lajme

Lajme

home>Lajme

Një tjetër arritje e ACME Technology kaloi vlerësimin e ekspertëve dhe arriti nivelin udhëheqës ndërkombëtar

2022-04-04

Më 14 shtator 2021, Shoqata e industrisë së metaleve me ngjyra në Kinë, në përputhje me rregulloret përkatëse të "Metodave të Vlerësimit të Shkencës dhe Teknologjisë" të Ministrisë së Shkencës dhe Teknologjisë, organizoi ekspertë për të hetuar Hunan AKME Technology Co., Ltd., Universiteti i Teknologjisë i Pekinit, Instituti i Kërkimeve të Energjisë në Guangzhou të Akademisë Kineze të Shkencave, Universiteti Qendror i Jugut, Anhui Chu Jiang Technology New Materials Co., Ltd. dhe Anhui Chujiang Electrical Materials Co., Ltd. dhe njësi të tjera së bashku përfunduan projektin e "pirolizës me efikasitet të lartë dhe teknologjinë e përdorimit me cilësi të lartë dhe pajisjen e materialeve të mbetjeve me bazë bakri të veshura me veshje organike" për të vlerësuar arritjet shkencore dhe teknologjike.

Një tjetër arritje e ACME Technology kaloi vlerësimin e ekspertëve dhe arriti nivelin udhëheqës ndërkombëtar (4)

Grupi i ekspertëve të vlerësimit të arritjeve përbëhet nga akademiku Chai Liyuan, Drejtor i Qendrës Kërkimore Inxhinierike të Teknologjisë Inxhinierike për Parandalimin dhe Kontrollin e Ndotjes nga Metalet e Rënda, Profesor Jia Mingxing, Zëvendës President i Shoqatës së Industrisë së Metaleve me ngjyra të Kinës, Profesor Hu Junke, Konsulent i Lartë i Pajisjeve Inteligjente Sunward. , Ltd., dhe Sekretari i Përgjithshëm i Shoqatës së Industrisë së Materialeve të Reja Hunan. Profesor Xi Xiaoming, Profesor Chen Haiqing, zëvendës kryeinxhinier i Institutit të Kërkimeve të Metaleve me ngjyra Hunan dhe ekspertë të tjerë.

Duke pasur parasysh problemet e konsumit të lartë të energjisë, humbjes së madhe të bakrit, gjenerimit të lehtë të dioksinave dhe gazeve të tjera të dëmshme, dhe vështirësisë në prodhimin masiv në funksionimin e ndërprerë, projekti ka zhvilluar në mënyrë të pavarur një teknologji të vazhdueshme të trajtimit të konvertimit termik me efikasitet të lartë, gaz pirolizë. Teknologjia e ripërdorimit të vlerave kalorifike me djegie të pastër dhe pastrimit të thellë të gazit të shkarkimit, teknologjia e kontrollit inteligjent të procesit të plotë të pajisjeve të pirolizës në shkallë të gjerë, heqja dhe pastrimi i papastërtive nga bakri i ricikluar me efikasitet të lartë dhe teknologjia e përdorimit me cilësi të lartë, duke realizuar integrimin e çdo njësie funksionale të integruar dhe të ndërtuar një metodë e koordinuar mjedisore-ekonomike e projektimit të gjelbër dhe mënyra e funksionimit dhe mirëmbajtjes së pajisjeve të pirolizës.

 Një tjetër arritje e ACME Technology kaloi vlerësimin e ekspertëve dhe arriti nivelin udhëheqës ndërkombëtar (2)

Rezultatet e projektit janë aplikuar me sukses në Chujiang New Materials dhe njësi të tjera që nga viti 2016. Për herë të parë në industri, është realizuar prodhimi automatik i vazhdueshëm në shkallë të gjerë i rigjenerimit me pirolizë të mbetjeve me bazë bakri të veshur me veshje organike, me teknikë të mirë riprodhueshmëria dhe pjekuria e lartë. Që nga vënia në punë e projektit, shkarkimet e ndotësve janë reduktuar në mënyrë efektive dhe përfitimet ekonomike, sociale dhe mjedisore kanë qenë të jashtëzakonshme.

 

Në takimin e vlerësimit, akademiku Chai Liyuan komentoi se teknologjia e funksionimit të vazhdueshëm e shpikur nga projekti është një përparim domethënës krahasuar me funksionimin me ndërprerje; Kryetari Jia Mingxing vuri në dukje se metoda tradicionale e riciklimit të mbetjeve të metaleve me ngjyra zakonisht çon lehtësisht në degradimin e cilësisë së materialit dhe ky projekt ka arritur në mënyrë efektive mirëmbajtjen e metalit të bakrit. Përdorimi ka një rëndësi të madhe për zhvillimin e industrisë së riciklimit të metaleve me ngjyra. Pas një shqyrtimi gjithëpërfshirës nga grupi i ekspertëve, ekspertët pjesëmarrës njëzëri pohuan se teknologjia e përgjithshme e projektit "Teknologjia e pirolizës me efikasitet të lartë dhe përdorimi me cilësi të lartë dhe pajisjet e mbetjeve me bazë bakri të veshur me veshje organike" ka arritur nivelin kryesor ndërkombëtar. .


Lokacioni
ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Changsha City, Hunan
Numri telefonit
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-Mail
jashtë@sinoacme.cn
Rreth nesh

E themeluar në vitin 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) ndodhet në Parkun Industrial Xingsha, me një sipërfaqe prej 100,000 m2. ACME është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në prodhimin e pajisjeve të ngrohjes industriale për materiale dhe energji të reja.Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet

Na kontaktoni
Korporata e Avancuar për Materiale dhe Pajisje| Harta e faqes