MENU
Lajme

Lajme

home>Lajme

ACMETechnology mori drejtimin në formulimin e standardit të industrisë së "Pluhur grafit me pastërti të lartë për një kristal karabit silikoni"

2022-03-30

Në datat 22-23 korrik 2021, u mbajt takimi vjetor i Komitetit Teknik Kombëtar të Produkteve dhe Standardizimit të Produkteve Minerale Jometalike dhe Forumit të Samitit të Industrisë Minerale Jometalike me temën "gjelbëria, inovacioni, cilësia dhe zhvillimi". Guilin, Guangxi. ACMETechnology Mori pjesë në takim si anëtar i komitetit nënteknik të grafitit të flake dhe grafitit amorf të komitetit të standardeve jo-minerare dhe njësisë së formulimit të plumbit të standardit të industrisë "Pluhur grafiti me pastërti të lartë për kristalin e karabit të silikonit".

Në seminarin e standardeve të grafitit të mbajtur më 23 korrik, anëtarët dhe përfaqësuesit e komisionit pjesëmarrës zhvilluan 5 standarde kombëtare dhe të industrisë si "Flake Graphite", "Microcrystalline Graphite", "High Purity Graphite Powder for Silicon Carbide Single Crystal" etj. Diskutime të thelluara, ndër të cilat standardi i industrisë "Pluhuri i grafitit me pastërti të lartë për kristalin e karabit të silikonit" u organizua bashkërisht nga Hunan ACMETechnology Co., Ltd., Instituti i Mbikëqyrjes dhe Inspektimit të Cilësisë së Produkteve Chenzhou, Instituti i 46-të i Kërkimeve të Grupit të Teknologjisë Elektronike të Kinës, Universiteti Hunan, Hunan Three Është formuluar nga An Semiconductor Co., Ltd., Southern Graphite Research Institute (Hunan) Co., Ltd., Jixi Hao City New Energy Materials Co., Ltd., Harbin Electric Carbon Factory dhe industri të tjera përkatëse njësive. Ky standard bazohet në vitet e akumulimit teknik të ACMETechnology në fushën e pastrimit të grafitit me pastërti të lartë, duke u fokusuar në pluhurin e grafitit me pastërti të lartë që kërkohet për përgatitjen e materialit gjysmëpërçues të gjeneratës së tretë të karbitit të silikonit monokristal. Dy llojet kryesore të karabit të silikonit rendisin respektivisht kërkesat e indeksit teknik për pluhurin e grafitit me pastërti të lartë dhe propozojnë metodat kryesore të provës dhe zbulimit. Formulimi i këtij standardi do të mbushë boshllëkun në terren dhe ka një rëndësi të madhe për të udhëhequr dhe promovuar zhvillimin e pluhurit të grafitit me pastërti të lartë për materialet gjysmëpërçuese të gjeneratës së tretë në vendin tim.

Pluhur karboni me pastërti të lartë, një kristal karabit silikoni

Në këtë takim, ACMETechnology fitoi gjithashtu "Njësinë e Avancuar 2020 për Punën e Standardizimit" të lëshuar nga Komiteti Teknik Kombëtar i Produkteve Minerale Jometalike dhe Standardizimit të Produkteve. Vetëm 10 njësi në vend e kanë marrë këtë çmim.

2020 Njësia Kombëtare e Avancuar për Standardizimin e Produkteve dhe Produkteve Minerale Jometalike

Vitet e fundit, ACMETechnology i ka kushtuar një rëndësi të madhe punës së standardizimit. Për të promovuar zbatimin e strategjisë së standardizimit të ndërmarrjes, kompania ka krijuar një komitet të veçantë standardizimi. Kryetari i bordit, Dr. Dai Yu, shërben si drejtor i komitetit. Aktualisht, standardizimi është integruar plotësisht në kërkimin dhe zhvillimin e teknologjisë së produkteve të kompanisë. Që nga korriku 2021, kompania ka udhëhequr dhe ka marrë pjesë në formulimin dhe plotësimin e 13 standardeve kombëtare dhe industriale; 6 janë në zhvillim e sipër; Ekspertët e brendshëm të kompanisë janë përgjegjës për 5 projekte duke përfshirë metalurgjinë e pluhurit, grafitin flake, grafitin mikrokristalor, teknologjinë me vakum dhe trajtimin termik. Anëtar i Komitetit Teknik Kombëtar të Standardizimit, ndikimi dhe statusi i industrisë janë përmirësuar vazhdimisht.

"Standardet e prodhimit të ndërmarrjeve të klasit të parë." Në të ardhmen, ACMETechnology do të vazhdojë të forcojë punën e standardizimit si një mjet i rëndësishëm për të rritur aftësinë inovative teknologjike të ndërmarrjeve, për të përmirësuar më tej sistemin dhe mekanizmin, për të krijuar në mënyrë aktive një "ndërmarrje të standardizuar të sjelljes së mirë" dhe për të promovuar zhvillimin e mëtejshëm të ndërmarrjes dhe zënë lartësitë komanduese të industrisë.


Lokacioni
ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Changsha City, Hunan
Numri telefonit
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-Mail
jashtë@sinoacme.cn
Rreth nesh

E themeluar në vitin 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) ndodhet në Parkun Industrial Xingsha, me një sipërfaqe prej 100,000 m2. ACME është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në prodhimin e pajisjeve të ngrohjes industriale për materiale dhe energji të reja.Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet

Na kontaktoni
Korporata e Avancuar për Materiale dhe Pajisje| Harta e faqes