MENU
Lajme

Lajme

home>Lajme

ACME u vlerësua si një Ndërmarrje Speciale Speciale e Re "Little Giant".

2022-06-09

Kohët e fundit, Ministria e Industrisë dhe Teknologjisë së Informacionit të Republikës Popullore të Kinës njoftoi një listë të kompanive të reja të specializuara dhe speciale të nivelit kombëtar "gjigandët e vegjël" që rekomandohen të mbështeten, dhe ACME është në listë. Me vite fokusi në pajisjet termike dhe aftësitë e jashtëzakonshme të inovacionit, ACME ka spikatur nga mijëra ndërmarrje të specializuara dhe të reja "gjigante të vegjël" të nivelit kombëtar.

Titulli i ndërmarrjes “Gjigandi i Vogël” në nivel kombëtar, i specializuar dhe i ri jepet nga Ministria e Industrisë dhe Teknologjisë së Informacionit të Republikës Popullore të Kinës. Kërkohet që ndërmarrjet e përzgjedhura duhet të kenë karakteristikat e "specializimit, përsosjes, specializimit dhe risisë", si dhe të kenë aftësi të forta inovative dhe tregtueshmëri në industritë përkatëse. Ndërmarrjet "Pioneer" me pjesë të lartë të tregut, zotërimin e teknologjive kryesore kryesore dhe cilësi dhe efikasitet të shkëlqyer. Titulli i sipërmarrjeve kryesore “gjigandët e vegjël” të përzgjedhur këtë herë është përzgjedhur nga Ministria e Industrisë dhe Teknologjisë së Informacionit nga lista e “gjigantëve të vegjël” për orientimin në industri, profesionalizmin, inovacionin Ndërmarrjet me performancë të jashtëzakonshme në kërkesa më të larta si aftësia dhe aftësia menaxhuese. .

Korporata e Avancuar për Materiale dhe Pajisje

E nxitur nga nevojat e projekteve të mëdha kombëtare, ACME ka pushtuar lëndët e para dhe teknologjitë kryesore të pajisjeve termike në hapësirën ajrore dhe fusha të tjera, dhe ka zhvilluar një grup të plotë pajisjesh termike inteligjente me bazë karboni super të madh dhe me temperaturë ultra të lartë. Materiale kompozite me bazë qeramike, duke thyer monopolin e vendeve perëndimore. Është përdorur me sukses në hapësirën ajrore të vendit tim dhe në fusha të tjera; pluhuri i karbonit me pastërti ultra të lartë i zhvilluar ka indeksin e performancës duke arritur nivelin kryesor ndërkombëtar, duke realizuar zëvendësimin e importit të materialit.

Korporata e Avancuar për Materialet dhe Pajisjet1

Kjo përzgjedhje pasqyron plotësisht njohjen e vendit të ndërmarrjeve "të vogla por të bukura" në zinxhirin e industrisë që i përmbahen inovacionit të pavarur, zotërojnë teknologjitë kryesore kryesore dhe janë në zinxhirin e industrisë. ACME do t'i përmbahet rrugës së specializimit, specializimit dhe inovacionit, do të marrë trenin ekspres inteligjent dhe dixhital dhe do të përpiqet të bëhet lider në fushën e materialeve speciale dhe pajisjeve speciale termike.


Lokacioni
ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Changsha City, Hunan
Numri telefonit
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-Mail
jashtë@sinoacme.cn
Rreth nesh

E themeluar në vitin 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) ndodhet në Parkun Industrial Xingsha, me një sipërfaqe prej 100,000 m2. ACME është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në prodhimin e pajisjeve të ngrohjes industriale për materiale dhe energji të reja.Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet

Na kontaktoni
Korporata e Avancuar për Materiale dhe Pajisje| Harta e faqes