MENU
Lajme

Lajme

home>Lajme

ACME iu dha Qendra e Dizajnit Industrial Hunan

2022-12-30

Kohët e fundit, Departamenti Provincial i Industrisë dhe Teknologjisë së Informacionit Hunan lëshoi ​​​​një njoftim se Dingli Shkencës dhe Teknologjisë "Qendrës së Dizajnit Industrial të Pajisjeve Termike të Hapësirës Ajrore" iu dha grupi i tetë i Qendrës së Dizajnit Industrial Provincial Hunan.

Dizajni industrial integron dhe optimizon funksionin, strukturën, cilësinë dhe pamjen e produkteve industriale përmes aplikimit të inxhinierisë, estetikës, ekonomisë, etj. Është çelësi për të përmirësuar aftësinë e pavarur të inovacionit të ndërmarrjeve, për të promovuar transformimin dhe përmirësimin industrial dhe për të promovuar zhvillim me cilësi të lartë të industrisë prodhuese.

ACME iu dha Qendra e Dizajnit Industrial Hunan (1)

Shkenca dhe Teknologjia Dingli është e angazhuar thellësisht në fushën e pajisjeve termike për afro 20 vjet. Duke iu përmbajtur rrugës së inovacionit të pavarur dhe zhvillimit të gjelbër, ajo ka kapërcyer dhe zotëruar shumë teknologji thelbësore, si ngrohja me temperaturë ultra të lartë të pajisjeve, kontrolli i saktë i bashkimit me shumë fusha fizike, etj., përmes tërheqjes së nevojave të projekteve madhore kombëtare, kombinimi organik i materialeve dhe pajisjeve, dhe kombinimi i thellë i industrisë, arsimit dhe kërkimit. Pajisjet termike inteligjente super të mëdha, me temperaturë ultra të lartë me bazë karboni dhe me bazë qeramike, të zhvilluara kanë thyer monopolin e vendeve perëndimore, janë përdorur gjerësisht në hapësirën ajrore dhe fusha të tjera.

ACME iu dha Qendra e Dizajnit Industrial Hunan (1)

Në vitin 2018, kompania integroi burimet inovative të dizajnit të të gjitha divizioneve të biznesit dhe themeloi një qendër të dizajnit industrial të ndërmarrjeve. Duke u mbështetur në stacionin kombëtar të punës kërkimore postdoktorale të kompanisë, qendrën e teknologjisë së ndërmarrjeve provinciale, pajisjet e reja termike në Qendrën Kërkimore të Teknologjisë Inxhinierike Hunan, pajisjet termike të kursimit të energjisë së gjelbër dhe teknologjinë inteligjente të kontrollit të Laboratorit Inxhinierik Hunan dhe platformat e tjera shkencore dhe teknologjike, kompania ndërtoi një platformë dixhitale të projektimit , platforma e dizajnit të gjelbër dhe përmirësimi i funksionit të produktit të promovuar vazhdimisht. Pamja e produktit është optimizuar për të realizuar integrimin organik të dizajnit industrial dhe R&D të produktit, dizajnimin dhe prodhimin. Pas vitesh zhvillimi, Qendra e Dizajnit Industrial është bërë një platformë e rëndësishme mbështetëse për R&D dhe dizajnin e produkteve të kompanisë, duke promovuar në masë të madhe përmirësimin e cilësisë së produktit dhe zhvillimin inovativ, si dhe ka bërë gjithashtu një sërë arritjesh shkencore dhe teknologjike. Deri më tani, Dingli Technology ka aplikuar për afro 400 patenta, ka kryesuar dhe ka marrë pjesë në hartimin e afro 20 standardeve kombëtare dhe industriale, ka përfunduar 28 vlerësime të arritjeve shkencore dhe teknologjike dhe ka fituar 19 çmime provinciale dhe ministrore për shkencën dhe teknologjinë, i janë dhënë titujt i Ndërmarrjes Pilot të Kultivimit të Markës Industriale Provinciale Hunan, "Fabrika e Gjelbër" Kombëtare, Specializimi Kombëtar dhe Ndërmarrja e Re Special "Little Giant", etj.

ACME iu dha Qendra e Dizajnit Industrial Hunan (2)

Qendra provinciale e dizajnit industrial e dhënë këtë herë pasqyron plotësisht fuqinë e kompanisë në dizajnin industrial dhe inovacionin e pavarur. Në të ardhmen, Dingli Science and Technology do të shfrytëzojë këtë mundësi për të vazhduar rritjen e investimeve, për t'iu përmbajtur zhvillimit profesional, të rafinuar, karakteristik dhe inovativ dhe për të ndërtuar qendrën e dizajnit industrial në një motor dhe inkubator të rëndësishëm për inovacionin shkencor dhe teknologjik të sipërmarrjes dhe produktin e ri. zhvillim dhe një qendër karakteristike projektimi në prodhimin e pajisjeve të Hunan-it dhe industrinë e hapësirës ajrore, platforma e inovacionit të dizajnit industrial që udhëheq zhvillimin e industrisë së pajisjeve termike fuqizon në mënyrë aktive zbatimin e thelluar të strategjive "tre të larta dhe katër të reja" dhe "kryeqytet të fortë provincial". .


Lokacioni
ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Changsha City, Hunan
Numri telefonit
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-Mail
jashtë@sinoacme.cn
Rreth nesh

E themeluar në vitin 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) ndodhet në Parkun Industrial Xingsha, me një sipërfaqe prej 100,000 m2. ACME është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në prodhimin e pajisjeve të ngrohjes industriale për materiale dhe energji të reja.Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet

Na kontaktoni
Korporata e Avancuar për Materiale dhe Pajisje| Harta e faqes