MENU
Lajme

Lajme

home>Lajme

Shoqata e Shkencës dhe Teknologjisë ACME mbajti një seminar teknik mbi materialet e reja të përbëra me matricë alumini me forcë të lartë, përçueshmëri të lartë dhe rezistencë ndaj temperaturës së lartë

2022-03-11

Më 24 janar, seminari i parë teknik i Shoqatës së Shkencës dhe Teknologjisë ACME në 2021 u mbajt në bazën Muyun. Tema e këtij seminari ishte një aliazh i ri alumini me qëndrueshmëri të lartë, me përçueshmëri të lartë, rezistent ndaj temperaturës së lartë dhe seminari i teknologjisë së kërkimit dhe zhvillimit të produkteve të tij.

顶立科协举办高强、高导、耐高温新型铝基复合材料技术研讨会 (1)

Dr. Tan Xinglong nga Qendra e Teknologjisë dha një raport të detajuar mbi ecurinë e projektit, vështirësitë e hasura në procesin e R&D dhe arritjet aktuale me faza të ekipit të R&D.

Në seminar, të gjithë zhvilluan një diskutim dhe analizë të gjallë dhe të thelluar mbi vështirësitë e hasura në procesin e zhvillimit të projektit, duke ofruar sugjerime dhe metoda të vlefshme dhe të realizueshme për ecurinë vijuese të projektit.

顶立科协举办高强、高导、耐高温新型铝基复合材料技术研讨会 (2)

Dr. Dai Yu, Kryetar i Shoqatës së Shkencës dhe Teknologjisë ACME, theksoi rëndësinë e mbajtjes së seminareve të brendshme të shkëmbimit teknik në takim. Duke ndarë përvojën, duke treguar rezultate dhe duke komunikuar e diskutuar, jo vetëm që siguroi një platformë të rëndësishme mësimore, por gjithashtu hapi ide dhe zbuloi më shumë Metodat e shumta të zgjidhjes së problemeve luajnë një rol të rëndësishëm në përshpejtimin e zhvillimit të projekteve dhe aktivizimin efektiv të vitalitetit të risi shkencore dhe teknologjike.

Lokacioni
ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Changsha City, Hunan
Numri telefonit
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-Mail
jashtë@sinoacme.cn
Rreth nesh

E themeluar në vitin 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) ndodhet në Parkun Industrial Xingsha, me një sipërfaqe prej 100,000 m2. ACME është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në prodhimin e pajisjeve të ngrohjes industriale për materiale dhe energji të reja.Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet

Na kontaktoni
Korporata e Avancuar për Materiale dhe Pajisje| Harta e faqes