MENU
Lajme

Lajme

home>Lajme

ACME mori pjesë në Ekspozitën Kombëtare të Arritjeve të Inovacionit të Shkencës dhe Teknologjisë "Plani i Trembëdhjetë Pesëvjeçar"

2022-04-13

Nga data 21 deri më 27 tetor 2021, Ekspozita Kombëtare e Arritjeve të Inovacionit të Shkencës dhe Teknologjisë "Pesëvjeçare e Trembëdhjetë" do të mbahet në Qendrën e Ekspozitave të Pekinit. Tema e kësaj ekspozite është "Zhvillimi i drejtuar nga inovacioni drejt një vendi të fuqishëm në shkencë dhe teknologji" dhe fokusohet në zbatimin e vendimeve kryesore dhe vendosjen e Komitetit Qendror të Partisë për punën shkencore dhe teknologjike që nga "Pesëvjeçari i 13-të. Plan”, dhe zbatimin e thelluar të strategjive inovative të zhvillimit dhe ndërtimin e një lloji të ri të vendit. rezultatet.

Ekspozita Kombëtare e Trembëdhjetë Pesëvjeçare e Arritjeve të Inovacionit të Shkencës dhe Teknologjisë (3)

"Teknologjia e pirolizës me efikasitet të lartë dhe përdorimi me vlerë të lartë dhe pajisjet e materialeve të mbeturinave me bazë bakri të veshur me organik", "Teknologjia dhe pajisjet e riciklimit të vazhdueshëm anaerobic anaerobe të linjave të mbetjeve për pllaka" u rendit si një projekt kryesor i shfaqjes në fushën e mbetjeve të ngurta riciklimi në Ekspozitën Kombëtare të "Planit Pesëvjeçar të Trembëdhjetë" të Arritjeve të Inovacionit të Shkencës dhe Teknologjisë "Kina e bukur". Në të njëjtën kohë, arritjet përkatëse u përzgjodhën në "Katalogun e Teknologjisë dhe Pajisjeve kryesore të Mbrojtjes së Mjedisit të Nxitura nga Shteti (Edicioni 2020)" të lëshuar së bashku nga Ministria e Industrisë dhe Teknologjisë së Informacionit, Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë dhe Ministria e Ekologjisë dhe Mjedisit dhe Ministria e Industrisë dhe Teknologjisë së Informacionit, Komisioni Kombëtar i Zhvillimit dhe Reformës, Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë, Ministria e Ekologjisë Katalogu Kombëtar i Teknologjisë dhe Pajisjeve të Avancuara dhe të Aplikueshme për Përdorimin Gjithëpërfshirës të Burimeve Industriale ( Botim 2021) të lëshuar bashkërisht nga Ministria e Mjedisit.

Ekspozita Kombëtare e Trembëdhjetë Pesëvjeçare e Arritjeve të Inovacionit të Shkencës dhe Teknologjisë (5)

Vendi im është aktualisht prodhuesi dhe konsumatori më i madh në botë i produkteve elektronike, dhe është gjithashtu qendra e shpërndarjes për 70% të mbetjeve elektronike në botë. Produktet elektronike zakonisht përmbajnë një sërë komponentësh me vlerë të lartë dhe burime strategjike si bakri dhe ari. Hedhja e gabuar jo vetëm që mund të çojë në informacion privat Rrjedhjet gjithashtu mund të shkaktojnë lehtësisht rreziqe mjedisore. Në funksion të karakteristikave të shumta të sigurisë së informacionit, vlerës së burimeve dhe rrezikut mjedisor, Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë ka vendosur disa projekte kyçe për ta mbështetur atë nëpërmjet projektit kyç "riciklimi i mbetjeve të ngurta".ACME, Universiteti i Teknologjisë i Pekinit, Chujiang New Materials dhe njësi të tjera kryen së bashku kërkime teknike dhe demonstrime inxhinierike, duke u fokusuar në zbulimet në teknologjinë e pirolizës së vazhdueshme anaerobe me presion negativ me efikasitet të lartë dhe të konvertimit masiv, teknologjinë e përdorimit të plotë të produktit të pirolizës dhe sistemin e kontrollit qendror inteligjent modular projektimi dhe teknologjitë e tjera kyçe, zhvilloi një grup të plotë pajisjesh për pirolizën e vazhdueshme me efikasitet të lartë dhe trajtimin e pastrimit të gazrave të gripit të telave të emaluar të mbeturinave dhe pllakave të qarkut. Normat e rikuperimit të bakrit dhe metaleve të çmuara arritën përkatësisht në 99.5% dhe 95%, dhe emetimi i dioksinës ishte më i mirë se standardi i BE-së. Është e një rëndësie të madhe zgjidhja e problemit të mbrojtjes mjedisore të mbetjeve, promovimi i riciklimit të metaleve strategjike dhe arritja e qëllimit për kulmin e karbonit dhe neutralitetin e karbonit.


Lokacioni
ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Changsha City, Hunan
Numri telefonit
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-Mail
jashtë@sinoacme.cn
Rreth nesh

E themeluar në vitin 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) ndodhet në Parkun Industrial Xingsha, me një sipërfaqe prej 100,000 m2. ACME është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në prodhimin e pajisjeve të ngrohjes industriale për materiale dhe energji të reja.Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet

Na kontaktoni
Korporata e Avancuar për Materiale dhe Pajisje| Harta e faqes