MENU
Lajme

Lajme

home>Lajme

ACME mori pjesë në planin kombëtar kyç të kërkimit dhe zhvillimit "riciklimi i mbetjeve të ngurta" takimi kryesor special dhe takimi demonstrues i planit të zbatimit

2019-01-13

Më 28 shkurt, u mbajt me sukses në Pekin Programi Kombëtar i Kërkimit dhe Zhvillimit kryesor "Kërkimet shumëdimensionale të vlerësimit të performancës dhe aplikimi i integruar i teknologjisë së riciklimit të mbetjeve të ngurta" i drejtuar nga Instituti i Inxhinierisë së Procesit të Akademisë Kineze të Shkencave. Zhong Ping, Drejtor i Qendrës së Menaxhimit të Agjendës 21 të Kinës, Zhai Jinliang, Drejtor i Byrosë së Zhvillimit të Shkencës dhe Teknologjisë të Akademisë Kineze të Shkencave dhe Guan Bing, Zëvendës Drejtor i Institutit të Inxhinierisë së Procesit morën pjesë në takim dhe mbajtën fjalime. Dingli Technology ishte e ftuar të marrë pjesë në takim si pjesëmarrëse në projekt.

Grupi i ekspertëve të demonstrimit të planit të zbatimit të projektit përbëhet nga ekspertë të njohur në fusha si profesori Wang Xuejun i Universitetit të Pekinit, studiuesi He Fayu i China Minmetals Corporation dhe profesori Liu Qiang i Shoqatës së Riciklimit të Materialeve në Kinë.

Projekti "Kërkimi shumëdimensional i vlerësimit të performancës dhe aplikimi i integruar i teknologjisë së riciklimit të mbetjeve të ngurta" bazohet në llojet e mbetjeve të ngurta dhe karakteristikat e sistemit të teknologjisë së riciklimit në vendin tim. Ai fokusohet në bazën e të dhënave teknike, metodën e vlerësimit, platformën e verifikimit, etj. të riciklimit tipik të mbetjeve të ngurta si mbetjet e ngurta industriale dhe burimet e rinovueshme. Hulumtoni mekanizmat e promovimit dhe aplikacionet demonstruese, dizajnoni dhe ndërtoni pajisje dhe platforma modulare, ndërtoni mekanizma tipikë të promovimit të teknologjisë dhe modele shërbimi dhe integroni ato në industri/rajone/parqe tipike.

Studiuesi Yang Jianxin, drejtuesi i projektit, dhe drejtuesit e projektit përkatësisht raportuan mbi projektin dhe planin e zbatimit të projektit. Ekspertët në takim dëgjuan me vëmendje raportin, konfirmuan plotësisht sistemueshmërinë dhe funksionueshmërinë e planit të zbatimit të këtij projekti dhe kombinuar me karakteristikat e secilës temë, sugjeruan që projekti të rafinohet për të zbatuar korrelacionin midis temave, për të forcuar nxjerrja e vlerës së përdorimit të të dhënave, dhe përshpejtimi i procesit të industrializimit, etj. Veçanërisht për nevojat kombëtare, forcimi i komunikimit me institucionet profesionale dhe departamentet përkatëse të menaxhimit, integrimi i rezultateve të veçanta kërkimore dhe ofrimi i mbështetjes për shkëmbimin e të dhënave dhe menaxhimin e rezultateve në fushën e mbetjeve të ngurta ne shtetin tim. Pas demonstrimit të plotë nga ekspertët, ata ranë dakord që fokusi kërkimor i këtij projekti dhe subjekteve vartëse të tij është i qartë, rruga teknike është e arsyeshme, mekanizmi i organizimit dhe menaxhimit është i përsosur, materialet janë të plota dhe plani i zbatimit është rënë dakord të kalojë. .

ACME Technology dhe Universiteti i Teknologjisë i Pekinit bashkërisht ndërmorën projektin e "Platformës gjithëpërfshirëse të verifikimit të teknologjisë së përdorimit të burimeve të rinovueshme tipike dhe parashikimit të performancës së industrializimit". Nëpërmjet këtij projekti, kompania do të kombinojë vite përvojë të akumuluar në fushën e pajisjeve të inxhinierisë termike, duke u fokusuar në performancën e aplikimit industrial të burimeve tipike të rinovueshme, pastrimin e metaleve të vlefshëm, teknologjinë e kontrollit dhe përdorimit të konvertimit të ndotësve, si dhe optimizimin dhe përditësimin e bazës së të dhënave teknologjike. , dhe të ndërtoni një grup verifikimesh gjithëpërfshirëse të burimeve tipike të rinovueshme. Platforma, plotësoni vlerësimin gjithëpërfshirës të rasteve të shumta teknike, realizoni promovimin e aplikimit të industrializuar pas optimizimit dhe kontribuoni në rritjen e industrisë kombëtare të riciklimit të burimeve.

图片 3

Lokacioni
ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Changsha City, Hunan
Numri telefonit
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-Mail
jashtë@sinoacme.cn
Rreth nesh

E themeluar në vitin 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) ndodhet në Parkun Industrial Xingsha, me një sipërfaqe prej 100,000 m2. ACME është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në prodhimin e pajisjeve të ngrohjes industriale për materiale dhe energji të reja.Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet

Na kontaktoni
Korporata e Avancuar për Materiale dhe Pajisje| Harta e faqes