MENU
Lajme

Lajme

home>Lajme

ACME bashkon duart me Shugengezhi për të krijuar një projekt standard të "Blockchain + Internet Industrial"

2022-04-12

Më 31 tetor, ACME mbajti takimin fillestar të projektit të krahasimit "Blockchain + Internet Industrial". Takimi u kryesua nga Yang Jiangao, zëvendësmenaxheri i përgjithshëm i kompanisë. Zëvendësdrejtori Yan Jinbin, Drejtor i Përgjithshëm i Shugengezhi Wang Jinxia, ​​Kryetar i AKME Dai Yu dhe anëtarët e ekipit të projektit morën pjesë në takim.

ACME bashkon duart me Shugengezhi për të krijuar një projekt standard të Blockchain + Internet Industrial (1)

Nën fuqizimin e transformimit dixhital të Shugengezhit, AKME do të drejtojë tërësisht proceset e biznesit nga dimensione të shumta si R&D, prodhimi, logjistika, cilësia, marketingu dhe shërbimi. Nëpërmjet "aplikacionit blockchain + platformën e bashkëpunimit të zinxhirit të furnizimit" "" dhe "blockchain + fabrikë dixhitale" dy seksione kryesore, gjithsej dy faza të ndërtimit, faza e parë e projektit do të përfundojë në maj të vitit të ardhshëm, faza e dytë e Projekti pritet të përfundojë në gusht të vitit të ardhshëm.Pasi projekti të zbatohet, ai do të ndihmojë kompaninë të ndërtojë një fabrikë inteligjente duke integruar dizajnin inteligjent, prodhimin inteligjent, vendimmarrjen inteligjente dhe funksionimin inteligjent, duke ndihmuar ndërmarrjet të ulin kostot dhe të rrisin efikasitetin. të përmirësojë nivelin e menaxhimit dhe të realizojë transformimin dixhital dhe inteligjent.

ACME bashkon duart me Shugengezhi për të krijuar një projekt standard të Blockchain + Internet Industrial (3)

Dr. Dai Yu, kryetar i AKME, tha se pas vitesh zhvillimi, shkalla e kompanisë, seritë e produkteve, fushat e biznesit dhe struktura organizative kanë pësuar ndryshime të mëdha dhe sistemi ekzistues i informacionit nuk mund të plotësojë më nevojat e zhvillimit. Sipas strategjisë së kompanisë, me mbështetjen e Zonës së Zhvillimit Ekonomik Changsha dhe Bazës Industriale Xingsha, dhe bazuar në platformën bazë Shugengezhi, gjashtë sisteme kryesore të menaxhimit dhe kontrollit të R&D, planifikimit dhe planifikimit, menaxhimit dhe kontrollit të punëtorisë, magazinimit dhe logjistikës, cilësisë janë ndërtuar shërbimet e menaxhimit dhe marketingut. Përmirësimi i përgjithshëm është dorëzuar dhe lëvizja me dy rrota "blockchain + Internet industrial" realizon transformimin dixhital dhe inteligjent të AKME. Dixhitalizimi i ndërmarrjeve nuk është vetëm mënyra e vetme për transformimin dhe përmirësimin e ndërmarrjeve tradicionale prodhuese, por edhe një mjet i fuqishëm për sipërmarrjet. Ky bashkëpunim i thelluar me Shugengezhi do të ndihmojë ndërmarrjet të transformohen nga prodhimi i nivelit të lartë në prodhim "të zgjuar" të nivelit të lartë përmes fuqizimit të thellë të internetit industrial.

Huang Shiwei, Sekretar i Komitetit të Punës së Partisë të Bazës Industriale Xingsha të Zonës së Zhvillimit Ekonomik dhe Teknologjik Changsha, tha se Shugengezhi, si selia e Platformës Kombëtare të Blockchain Interconnection Shugen, ka forcë të fortë teknike. “Projekti demonstrues do të injektojë vitalitet të ri në zinxhirin e industrisë materiale dhe do të vendosë një pikë referimi për parkun që të marrë drejtimin në ndërtimin e një zone pilot të zhvillimit të industrisë së ekonomisë dixhitale të bllokut.


Lokacioni
ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Changsha City, Hunan
Numri telefonit
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-Mail
jashtë@sinoacme.cn
Rreth nesh

E themeluar në vitin 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) ndodhet në Parkun Industrial Xingsha, me një sipërfaqe prej 100,000 m2. ACME është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në prodhimin e pajisjeve të ngrohjes industriale për materiale dhe energji të reja.Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet

Na kontaktoni
Korporata e Avancuar për Materiale dhe Pajisje| Harta e faqes