MENU
Lajme

Lajme

home>Lajme

Pajisjet ACME ndihmojnë në zhvillimin e cilësisë së lartë të industrisë së qelizave të karburantit me hidrogjen

2022-10-14

Më 22 shtator, Forumi i Lartë Kombëtar 2022 për Zhvillimin e Industrisë së Materialeve me bazë Karboni i mbajtur bashkërisht nga Shoqata e Industrisë së Materialeve të Reja Hunan, Shkolla e Shkencës dhe Inxhinierisë së Materialeve të Universitetit Hunan, Aleanca Strategjike e Teknologjisë së Teknologjisë së Materialeve të bazuara në Changsha të Karbonit dhe njësi të tjera u mbajt në Changsha, Provinca Hunan. Gati 200 ekspertë, studiues dhe sipërmarrës nga industria kombëtare e materialeve me bazë karboni u mblodhën së bashku për të diskutuar zhvillimin me cilësi të lartë të industrisë së materialeve me bazë karboni.

Pajisjet ACME ndihmojnë në zhvillimin e cilësisë së lartë të industrisë së qelizave të karburantit të hidrogjenit (3)

Gjatë konferencës, 13 ekspertë të njohur të industrisë bënë raporte mbi materialet me bazë karboni, elektroda grafiti, materialet katodë të baterive të litium-jonit, karbonin kondensator, asfaltin special dhe prekursorët e qeramikës karabit të silikonit.

Pajisjet ACME ndihmojnë në zhvillimin e cilësisë së lartë të industrisë së qelizave të karburantit të hidrogjenit (1)

Dr. Dai Yu, Kryetar i ACME, u ftua për të dhënë një raport të titulluar "Energjia e hidrogjenit dhe materialet dhe pajisjet e karbonit", i cili prezantoi në detaje perspektivën e aplikimit të energjisë së hidrogjenit, aplikimin e materialeve të karbonit (letër karboni dhe pllaka bipolare grafit) në qelizat e karburantit me hidrogjen, dhe teknologjitë kryesore dhe rastet e suksesshme të aplikimit të sistemit të tij të përgatitjes së vazhdueshme.

Furra e vazhdueshme e karbonizimit me temperaturë të ulët

Furra e vazhdueshme e karbonizimit me temperaturë të ulët

Si një energji e pastër për të promovuar transformimin nga energjia tradicionale fosile në energjinë e gjelbër, energjia e hidrogjenit konsiderohet si drejtimi teknologjik subversiv i revolucionit të ardhshëm të energjisë. Qelizat e karburantit të hidrogjenit janë bartësit kryesorë për të realizuar shndërrimin e energjisë së hidrogjenit në energji elektrike. Si materialet kryesore dhe përbërësit kryesorë të qelizave të karburantit me hidrogjen, letra e karbonit dhe pllakat bipolare grafit janë veçanërisht të rëndësishme për teknologjinë e tyre të përgatitjes me performancë të lartë.

Furra e vazhdueshme e karbonizimit me temperaturë të lartë

Furra e vazhdueshme e karbonizimit me temperaturë të lartë

ACME ka zhvilluar në mënyrë të pavarur një seri pajisjesh të veçanta termike si karbonizimi dhe grafitizimi në temperaturë të ulët/të lartë, i cili ka depërtuar në një sërë teknologjish kyçe si transmetimi inteligjent, kontrolli i gjurmës së oksigjenit, kundër ndotjes së furrës, ngrohje efikase, kontrolli i përputhjes së marrjes, inteligjent kontrolli i shkarkimit, kapja dhe trajtimi efikas i nënprodukteve, etj. Pajisjet janë dorëzuar me sukses në Shandong, Anhui, Tianjin, Korenë e Jugut dhe rajone të tjera.

Lokacioni
ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Changsha City, Hunan
Numri telefonit
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-Mail
jashtë@sinoacme.cn
Rreth nesh

E themeluar në vitin 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) ndodhet në Parkun Industrial Xingsha, me një sipërfaqe prej 100,000 m2. ACME është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në prodhimin e pajisjeve të ngrohjes industriale për materiale dhe energji të reja.Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet

Na kontaktoni
Korporata e Avancuar për Materiale dhe Pajisje| Harta e faqes