MENU
Lajme

Lajme

home>Lajme

Kryetari i ACME Dai Yu u zgjodh si akademik i huaj i Akademisë Ruse të Shkencave të Natyrës

2022-08-02

Më 27 korrik, z. Burak P·I·, Zëvendës Dekan i Akademisë Ruse të Shkencave të Natyrës (PAEH/RANS: Akademia Ruse e Shkencave të Natyrës), i lëshoi ​​një certifikatë akademike Dr. Dai Yu përmes një metode në internet në distancë. Sekretari Li Fankun dhe Zëvendëskryetari Wang Zhun i Shoqatës Changsha për Shkencën dhe Teknologjinë, Profesor Tang Jiancheng, Dekan i Shkollës së Fizikës dhe Materialeve të Universitetit Nanchang dhe Profesor Tan Dunqiang, Zëvendës Dekan i Universitetit Nanchang morën pjesë dhe dëshmuan. Z. Ilmirov, një ekspert i emëruar posaçërisht nga ACME, mori certifikatën në emër të tij në konferencën e Moskës.

ACME Dai Yu u zgjodh si akademik i huaj i Akademisë Ruse të Shkencave të Natyrës (4)

Akademia Ruse e Shkencave të Natyrës (PAEH/RANS) është themeluar në vitin 1990 dhe është një nga tre institucionet akademike më të larta ndër-industriale në Rusi. Shkencëtarët që kanë arritur arritje të mëdha kanë ndikim të rëndësishëm akademik. Aktualisht, akademia ka 24 departamente, 18 fitues të çmimit Nobel dhe më shumë se 270 akademikë të Akademisë së Shkencave Ruse. Akademikët e huaj të Akademisë së Shkencave përfshijnë shkencëtarë të shquar nga 48 vende të botës.

ACME Dai Yu u zgjodh si akademik i huaj i Akademisë Ruse të Shkencave të Natyrës (2)

Dai Yu, Ph.D. në Shkencën e Materialeve, aktualisht është kryetar i Hunan ACME Co., Ltd., profesor i Universitetit Nanchang dhe një talent udhëheqës i programit kombëtar "Ten Thousand People". Ai udhëhoqi ekipin për të pushtuar teknologjitë kryesore të përgatitjes së një sërë materialesh të përbëra me bazë karboni/qeramike, materiale me bazë metali me printim 3D dhe materiale me bazë karboni me pastërti të lartë për gjysmëpërçuesit e gjeneratës së tretë; zhvilloi një seri materialesh të përbëra me bazë karboni/qeramike ultra të mëdha me temperaturë ultra të lartë. Pajisjet termike inteligjente dhe pajisjet e avancuara të trajtimit termik kanë dhënë kontribut të rëndësishëm në projektet e mëdha kombëtare. Veçanërisht në vitet e fundit, Dr. Dai Yu ka marrë pjesë aktive dhe ka promovuar inovacionin shkencor dhe teknologjik kino-rus, shkëmbimet dhe bashkëpunimin e talenteve dhe ka dhënë një kontribut të madh në zhvillimin e bashkëpunimit ndërkombëtar kino-rus.

ACME Dai Yu u zgjodh si akademik i huaj i Akademisë Ruse të Shkencave të Natyrës (3)

Dr. Dai Yu kaloi nëpër procedurat e rekomandimit akademik, rishikimit të materialit, mbrojtjes së ekspertëve, zgjedhjes së departamentit dhe rishikimit të zgjedhjeve të presidiumit, dhe pas disa raundeve të procedurave të rrepta të rishikimit dhe përzgjedhjes akademike, në funksion të kontributit të tij të jashtëzakonshëm në fushën e shkencës së materialeve. dhe pajisje inxhinierike, u bë përzgjedhja përfundimtare. Zgjedhur si akademik i huaj i Akademisë Ruse të Shkencave të Natyrës.

Lokacioni
ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Changsha City, Hunan
Numri telefonit
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-Mail
jashtë@sinoacme.cn
Rreth nesh

E themeluar në vitin 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) ndodhet në Parkun Industrial Xingsha, me një sipërfaqe prej 100,000 m2. ACME është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në prodhimin e pajisjeve të ngrohjes industriale për materiale dhe energji të reja.Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet

Na kontaktoni
Korporata e Avancuar për Materiale dhe Pajisje| Harta e faqes