MENU
Lajme

Lajme

home>Lajme

Kryetari i ACME Dai Yu mori pjesë në Takimin e Miqësisë së Vitit të Ri 2019 me ekspertë nga shtëpia dhe jashtë vendit në provincën Hunan

2019-03-04

Pasditen e 8 janarit, në Changsha u mbajt Takimi i Miqësisë së Festivalit të Pranverës 2019 të ekspertëve nga shtëpia dhe jashtë vendit në provincën Hunan. Wulan, Zëvendës Sekretari i Komitetit të Partisë Provinciale mbajti një fjalim, Wang Shaofeng, Anëtar i Komitetit të Përhershëm të Komitetit të Partisë Provinciale dhe Ministër i Departamentit të Organizimit të Komitetit të Partisë Provinciale, Chen Fei, Zëvendës Guvernator, Lai Mingyong, Zëvendës Kryetar i Komiteti Provincial i Konferencës Konsultative Politike të Popullit Kinez dhe Drejtori i Departamentit Provincial të Shkencës dhe Teknologjisë, Zhang Zhuohua, Zëvendës Kryetar i Komitetit Provincial të Konferencës Konsultative Politike të Popullit Kinez dhe President i Universitetit Nanhua, Partia e Departamentit Provincial të Shkencës dhe Teknologjisë Mori pjesë sekretari Tong Xudong dhe morën pjesë 13 akademikë të dy akademive, përfshirë Huang Boyun. Më shumë se 300 ekspertë nga të gjitha sferat e jetës në krahinë u mblodhën së bashku për të shqyrtuar dhe përmbledhur arritjet e punës së talenteve të krahinës sonë në 40 vitet e fundit të reformës dhe hapjes, dhe për të diskutuar mbi zhvillimin e talenteve.

湖南省海内外专家迎新春联谊会4

Dr. Dai Yu, Kryetar i ACME, ka qenë i përkushtuar ndaj inovacionit shkencor dhe teknologjik dhe ka bërë arritje të jashtëzakonshme në fushën e materialeve të reja dhe pajisjeve termike të nivelit të lartë. Si një talent kryesor i shkencës dhe teknologjisë në Programin Kombëtar "Ten Thousand Talents Program", ai u ftua të merrte pjesë në Ekspertët e Provincës Hunan vjetore në shtëpi dhe jashtë vendit. Festa e Miqësisë Kineze e Vitit të Ri.

湖南省海内外专家迎新春联谊会1

Ulan vuri në dukje në takim se ai shpreson që ekspertët dhe studiuesit do t'i japin një lojë të plotë rolit të think tankeve, do të përdorin avantazhet e tyre profesionale, do të fokusohen në çështjet kryesore të zhvillimit ekonomik dhe social në krahinën tonë, do të rrisin përpjekjet kërkimore dhe do të thellohen reformat për krahinën tonë nga një pikënisje e lartë dhe në një masë më të madhe. Në të njëjtën kohë, ata janë të përkushtuar ndaj inovacionit të pavarur në pozicionet e tyre përkatëse, duke u përpjekur të bëjnë përparime në fushat përkatëse dhe të japin kontribute të reja për të promovuar një zhvillim cilësor. dhe të përshpejtojë ndërtimin e një Hunan të ri.

湖南省海内外专家迎新春联谊会3

Lokacioni
ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Changsha City, Hunan
Numri telefonit
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-Mail
jashtë@sinoacme.cn
Rreth nesh

E themeluar në vitin 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) ndodhet në Parkun Industrial Xingsha, me një sipërfaqe prej 100,000 m2. ACME është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në prodhimin e pajisjeve të ngrohjes industriale për materiale dhe energji të reja.Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet

Na kontaktoni
Korporata e Avancuar për Materiale dhe Pajisje| Harta e faqes