MENU
Lajme

Lajme

home>Lajme

Ekipi i kërkimit dhe zhvillimit të teknologjisë qeramike të karbonit ACME u zgjodh në planin mbështetës të "ekipit të inovacionit dhe sipërmarrjes në shkencë dhe teknologji të ndërmarrjeve provinciale"

2022-10-18

Në qershor të këtij viti, ekipi i kërkimit dhe zhvillimit të teknologjisë së qeramikës së karbonit ACME u zgjodh me sukses në planin mbështetës të 2021 "Ekipi i Inovacionit dhe Sipërmarrjes së Shkencës dhe Teknologjisë në Hunan Enterprise Hunan". Në mëngjesin e 12 tetorit, Yi Minhua, Zëvendës Drejtor i Departamentit të Organizimit të Komitetit Bashkiak të Partisë dhe Drejtor i Byrosë Bashkiake të Burimeve Njerëzore, dhe drejtues të tjerë shpërndanë medalje për drejtuesit e përzgjedhur të ekipit.

Ekipi i kërkimit dhe zhvillimit të teknologjisë së qeramikës së karbonit ACME u zgjodh në planin mbështetës të inovacionit dhe inovacionit të shkencës dhe teknologjisë provinciale të ndërmarrjeve (1)

Plani i Mbështetjes së Ekipit të Inovacionit dhe Sipërmarrjes Provinciale të Shkencës dhe Teknologjisë Hunan organizohet dhe zbatohet bashkërisht nga Departamenti i Organizimit të Komitetit të Partisë Provinciale, Departamenti i Punës së Frontit të Bashkuar të Komitetit të Partisë Provinciale, Departamenti Provincial i Shkencës dhe Teknologjisë, Departamenti Provincial i Industrisë dhe Teknologjisë së Informacionit, Departamentit Provincial të Financave, Departamentit Provincial të Burimeve Njerëzore dhe Sigurimeve Shoqërore dhe Komisionit të Mbikëqyrjes dhe Administrimit të Aseteve në pronësi të provincës shtetërore. Raportohet se pragu i aplikimit për këtë plan mbështetës është i lartë dhe udhëheqësve të ekipeve u kërkohet të kenë aftësi të forta udhëheqjeje të kërkimit shkencor dhe organizimit dhe menaxhimit të ekipit, të kenë arritur rezultate inovative të nivelit të lartë dhe të kenë bërë arritje të jashtëzakonshme në industritë ose fushat e tyre. ; Drejtimi i kërkimit të ekipit është në përputhje me nevojat kombëtare ose provinciale të zhvillimit kryesor industrial, ka ndërmarrë projekte kyçe kërkimore shkencore në ose mbi nivelin provincial, ka performancë të jashtëzakonshme inovacioni dhe ka aftësi të qëndrueshme inovative dhe perspektiva të mira zhvillimi.

Ekipi i kërkimit dhe zhvillimit të teknologjisë së qeramikës së karbonit ACME është një ekip thelbësor thelbësor i ACME, i specializuar në zhvillimin e pajisjeve speciale termike për përbërjet me bazë karboni dhe matricë qeramike. Nën udhëheqjen e Dr. Hu Xianglong, udhëheqësi i ekipit, pas më shumë se 10 vitesh zhvillimi, ekipi ka trajnuar dhe përvetësuar një numër të madh shtyllash teknike dhe menaxheriale, duke formuar një shkencëtar të ri, të moshës së mesme, të re dhe energjike. dhe ekipi i inovacionit teknologjik. Ekipi ka një numër total prej 187 personash, duke përfshirë 3 inxhinierë të lartë të nivelit profesor, 7 doktorë, 25 master dhe më shumë se 20 persona me tituj të lartë profesional e lart.

Ekipi i kërkimit dhe zhvillimit të teknologjisë së karbonit qeramike ACME u zgjodh në planin mbështetës të inovacionit dhe inovacionit të shkencës dhe teknologjisë provinciale të ndërmarrjeve

Ekipi ka zhvilluar më shumë se 10 seri dhe qindra specifika të pajisjeve speciale termike, duke përfshirë disa projekte, të cilat kanë zgjidhur me sukses problemin kombëtar të ngjitjes së qafës, të tilla si ngrohësi i parë i magazinimit termik me grafit të lartë Mach në Kinë, vetë brezi i parë pa rrjetë. Sistemi i bojës së fosileve të karbonit me tërheqje të vazhdueshme për pëlhura me fibër karboni, sistemi i parë i ngopjes me presion të lartë me presion të lartë të kavanozit lundrues, etj Zhvillimi i materialeve dhe pajisjeve në gjysmëpërçues dhe fusha të tjera ka dhënë kontribute të rëndësishme.

Ekipi i projektit ka ndërmarrë më shumë se 20 projekte të mëdha mbi nivelin provincial dhe ministror, ​​me një fond total projekti prej më shumë se 200 milionë juanë, fitoi më shumë se 20 çmime provinciale dhe ministrore për shkencën dhe teknologjinë, autorizoi më shumë se 400 patenta, formuloi 13 industri standardet, regjistroi 86 të drejta autori të softuerit dhe përfundoi 24 vlerësime shkencore dhe teknologjike, 16 prej të cilave arritën nivelin e avancuar ndërkombëtar.

Ekipi i kërkimit dhe zhvillimit të teknologjisë së qeramikës së karbonit ACME u zgjodh në planin mbështetës të inovacionit dhe inovacionit të shkencës dhe teknologjisë provinciale të ndërmarrjeve (1)

Një gjeneratë materialesh, teknologjie dhe pajisjesh! Si mjeti kryesor i zhvillimit të prodhimit të materialeve të reja ushtarake, pajisjet speciale termike janë garancia bazë për realizimin e materialeve të reja, teknologjive të reja dhe proceseve të reja. Zhvillimi i materialeve të reja ushtarake kërkon kombinimin organik të pajisjeve speciale termike dhe teknologjisë materiale, si dhe kërkimin e vazhdueshëm të procesit dhe kërkimin e pajisjeve. Ekipi i kërkimit dhe zhvillimit të teknologjisë ACME karbon-qeramike do të vazhdojë të jetë me këmbë në tokë, inovativ dhe pragmatik dhe do të vazhdojë përpara dhe do të kontribuojë në zhvillimin e materialeve të reja në Kinë!

Lideri i ekipit:Hu Xianglong

■ Doktor i Shkencave Materiale, Universiteti Qendror Jugor

■ Inxhinier i lartë

■ Zëvendës Drejtor i Përgjithshëm i ACME

Drejtor i Qendrës Kërkimore të Teknologjisë Inxhinierike të Pajisjeve të Reja Termike Hunan

■Drejtor i Laboratorit Inxhinierik të Teknologjisë së Kontrollit Inteligjent të Pajisjeve Termike të Kursimit të Energjisë së Gjelbër Hunan Hunan

Udhëheqësi i ekipit: Hu Xianglong

Hu Xianglong ka qenë i angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin e kompoziteve të matricës së karbonit, teknologjisë së përbërjeve të matricës qeramike dhe pajisjeve speciale termike të aplikuara në hapësirën ajrore dhe fusha të tjera për një kohë të gjatë, dhe ka bërë një sërë arritjesh shkencore dhe teknologjike, ka marrë 131 patenta, duke përfshirë 79 patenta shpikjesh. Në vitin 2019, ai u zgjodh në "Planin e Trajnimit për Studiuesit e moshës së re dhe të mesme të Projektit të Promovimit të Talenteve të Shkencës dhe Teknologjisë Provinciale Hunan"; Ajo ka fituar titujt e "Talenteve të Shquar të Rinj Shkencor dhe Teknologjik të qytetit Changsha", "Talente udhëheqëse në inovacionin shkencor dhe teknologjik dhe sipërmarrjen e qytetit Changsha" dhe "Talentet inovative" të ndërmarrjeve të provincës Hunan.


Lokacioni
ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Changsha City, Hunan
Numri telefonit
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-Mail
jashtë@sinoacme.cn
Rreth nesh

E themeluar në vitin 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) ndodhet në Parkun Industrial Xingsha, me një sipërfaqe prej 100,000 m2. ACME është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në prodhimin e pajisjeve të ngrohjes industriale për materiale dhe energji të reja.Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet

Na kontaktoni
Korporata e Avancuar për Materiale dhe Pajisje| Harta e faqes