MENU
Lajme

Lajme

home>Lajme

Mbledhja e Këshillit të Degës së Materialeve dhe Trajtimit të Ngrohjes së Shoqërisë së Inxhinierisë Mekanike Hunan 2023 u mbajt me sukses

2023-04-23

 Më 16 prill, u mbajt takimi i 7-të i Këshillit Kandidat i Degës së Materialeve dhe Trajtimit të Ngrohjes të Shoqërisë së Inxhinierisë Mekanike Hunan në Hunan ACME Co., LTD. Liu Jinwen, Zëvendës Sekretari i Përgjithshëm Ekzekutiv i Shoqërisë së Inxhinierisë Mekanike Hunan, mori pjesë në takim. Në takim morën pjesë mbi 20 përfaqësues të njësive drejtuese të shoqërisë. Takimi u kryesua nga sekretari i përgjithshëm Wang Siqing.


1 Foto në grup nga takimi


Në fillim të konferencës, Dr. Tan Xinglong, Drejtor i Laboratorit të Kërkimit të Materialeve të Re në Top Technology, mbajti një fjalë përshëndetëse. Dr. Tan përshëndeti përzemërsisht drejtuesit dhe ekspertët dhe tha se do t'i jepte të gjitha avantazhet e ndërmarrjes dhe do të mbështeste në mënyrë aktive punën e shoqërisë. Ai gjithashtu i uroi konferencës një sukses të plotë.


2 Dr. Tan Xinglong po prezanton informacionin bazë të kompanisë


 Liu Jinwen, Zëvendës Sekretari i Përgjithshëm Ekzekutiv i Shoqërisë së Inxhinierisë Mekanike Hunan, mbajti një fjalim. Ai foli mirë për arritjet e Degës së Materialeve dhe Trajtimit termik në vitet e fundit dhe tha se shoqëria e Inxhinierisë Mekanike do të vazhdojë të mbështesë punën e degës. Në të njëjtën kohë, ai parashtroi udhëzime dhe sugjerime për zhvillimin e ardhshëm të degës.


3 Liu Jinwen, Zëvendës Sekretari i Përgjithshëm Ekzekutiv i Shoqërisë së Inxhinierisë Mekanike Hunan, po mban një fjalim


  Mbledhja zgjodhi bordin e shtatë të drejtorëve të Hunan Mechanical Engineering Society Society Materials and Heat Treatment Dega: Bai Shuxin si kryetar; Dai Yu, Sugiyama Huiyang, Yi Yuehua, Hu Wenxiang, Su Liwu dhe Huang Jinsong u emëruan si nënkryetarë; Wang Siqing u emërua Sekretar i Përgjithshëm; Huang Qiaomei dhe Wang Xinming u emëruan zëvendëssekretarë të përgjithshëm.


4 Profesor Bai Shuxin nga Universiteti Kombëtar i Shkencës dhe Teknologjisë së Mbrojtjes po prezanton informacionin bazë rreth përzgjedhjes së drejtorëve


 Pas takimit zgjedhor, ekspertët pjesëmarrës shkëmbyen dhe diskutuan mbi teknologjitë më të fundit të materialeve të reja dhe trajtimin termik. Profesor Bai Shuxin nga Universiteti Kombëtar i Teknologjisë së Mbrojtjes ndau "Inovacioni dhe zhvillimi i materialit të orientuar drejt aplikimit". Profesor Liu Xiubo nga Universiteti Qendror Jugor i Pylltarisë dhe Teknologjisë dha një raport mbi Drejtimin e Ri të printimit 3D të veshjes së përbërë kundër fërkimit rezistent ndaj konsumit dhe materialeve metalike me anë të veshjes me lazer të aliazhit të titanit; Chen Jin Gaogong, zëvendësmenaxheri i përgjithshëm i Divizionit të Avancuar të Trajtimit të Ngrohjes së ACME, prezantoi statusin teknik dhe tendencën e zhvillimit të pajisjeve termike të furrës vertikale për shuarjen e gazit me presion të lartë të madhësisë super të lartë dhe të madhe dhe furrës vertikale për shuarjen e vajit me vakum.


5 Profesor Liu Xiubo nga Universiteti Qendror Jugor i Pylltarisë dhe Teknologjisë po jep një raport akademik


6 Chen Jin, zëvendësmenaxheri i përgjithshëm i Divizionit të Trajtimit të Ngrohjes së ACME, po jep një raport


 ACME ka qenë thellësisht e angazhuar në fushën e pajisjeve termike për shumë vite dhe ka "Laboratorin kyç provincial të Hunanit të Teknologjisë dhe Materialeve të Saldimit të Fuqisë Ajrore në Hapësirë ​​për Shkencën dhe Teknologjinë e Mbrojtjes Kombëtare" dhe "Teknologjinë Materiale dhe Qendrën e Përvojës së Klientit për Pajisjet Termike". Ka aftësinë për të zhvilluar pajisje super të mëdha, ultra të larta dhe me temperaturë inteligjente. Vitet e fundit, furra e madhe vertikale e shuarjes së vajit me vakum (lartësia 3 metra) dhe furra vertikale me presion të lartë me vakum me madhësi ultra të lartë (lartësia e karikimit deri në 6 metra) e zhvilluar janë të përshtatshme për trajtimin termik të shufrës së gjatë dhe pjesës së punës me bosht të gjatë në pajisjet e uljes së avionëve, përforcues raketash, predha e motorit të raketave dhe fusha të tjera ushtarake. Ata kanë thyer monopolin teknologjik të vendeve perëndimore dhe janë të rëndësishme për t'i shërbyer vendit.


7
Lokacioni
ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Changsha City, Hunan
Numri telefonit
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-Mail
jashtë@sinoacme.cn
Rreth nesh

E themeluar në vitin 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) ndodhet në Parkun Industrial Xingsha, me një sipërfaqe prej 100,000 m2. ACME është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në prodhimin e pajisjeve të ngrohjes industriale për materiale dhe energji të reja.Politikat e privatësisë | Termat dhe Kushtet

Na kontaktoni
Korporata e Avancuar për Materiale dhe Pajisje| Harta e faqes