MENU

Дома>Производи

Контактирајте нѐ

+86-151 7315 3690 (Jessie Mobile)

overseas@sinoacme.cn

ACME Xingsha индустриски парк, Источен Liangtang Rd. , Чангша Сити, Хунан

 • Вакуумска индукциона печка за топење (VIM)
  Вакуумска индукциона печка за топење (VIM)

  Вакуумската индукциска печка за топење е печка која го прифаќа металуршкиот процес на топење и формирање обичен челик, специјален челик, легура со висока температура, прецизна легура, обоен метал, материјал од ретка земја со постојан магнет, индустриски силициум и други материјали под вакуум или заштитна атмосфера со користење на принципот на наизменично електромагнетно поле за да се добие виртуелна струја на топлина во материјалот што се обработува.

  Повеќе
 • Spherical Titanium Alloy Powder
  Spherical Titanium Alloy Powder

  ACME uses PREP method, which is using metal or alloy as the consumable electrode, and under the centrifugal force to produce spherical metal powder. This method avoid the slug and contact

  Повеќе
 • Spherical High-temperature Alloy Powder
  Spherical High-temperature Alloy Powder

  ACME uses PREP method, which is using metal or alloy as the consumable electrode, and under the centrifugal force to produce spherical metal powder. This method avoid the slug and contact

  Повеќе
 • Spherical Cobalt-based Alloy Powder
  Spherical Cobalt-based Alloy Powder

  ACME uses PREP method, which is using metal or alloy as the consumable electrode, and under the centrifugal force to produce spherical metal powder. This method avoid the slug and contact

  Повеќе
 • Spherical Aluminum Alloy Powder
  Spherical Aluminum Alloy Powder

  ACME uses PREP method, which is using metal or alloy as the consumable electrode, and under the centrifugal force to produce spherical metal powder. This method avoid the slug and contact

  Повеќе
 • SS powder, Stainless steel powder, sphere metal powder, Alloy powder
  SS powder, Stainless steel powder, sphere metal powder, Alloy powder

  ACME uses PREP method, which is using metal or alloy as the consumable electrode, and under the centrifugal force to produce spherical metal powder. This method avoid the slug and contact

  Повеќе
Локација
ACME Xingsha индустриски парк, Источен Liangtang Rd. , Чангша Сити, Хунан
телефон
+ 86-151 7315 3690(Џеси мобилен)
Е-пошта
overseas@sinoacme.cn
За нас

Основана во 1999 година, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) се наоѓа во индустрискиот парк Xingsha, со површина од 100,000 m2. ACME е високотехнолошка компанија специјализирана за производство на индустриска опрема за греење за нов материјал и енергија.

Контактирајте не