MENU

Дома>Производи>Опрема за термичка пиролиза од органски цврст отпад

Контактирајте нѐ

+86-151 7315 3690 (Jessie Mobile)

overseas@sinoacme.cn

ACME Xingsha индустриски парк, Источен Liangtang Rd. , Чангша Сити, Хунан

 • Опрема за рециклирање на термичка пиролиза на батерии (Тип појас)
  Опрема за рециклирање на термичка пиролиза на батерии (Тип појас)

  Клучните технологии на „распарчување и дробење + нискотемпературно сушење на електролит + органска пиролиза + сепарација + печење метали со повеќе висока вредност“, како што се повеќестепена композитна обработка, прецизна контрола на температурното поле и полето на проток, континуирано автоматско работење на развиена е опрема и заеднички третман на мулти-загадувачи во процесот на реакција. Воспоставен е комбиниран процесен систем со јадро на „ниско температурно сушење на електролит, пиролиза на органска материја и печење на метал со висока вредност“, кој може да ја реализира процесната цел на „отпадна батерија → целосно одвојување на црн прав, бакар и алуминиум и приоритетна екстракција на литиум со печење на црн прав“.

  Повеќе
 • Опрема за рециклирање на термичка пиролиза на батерии (ротирачки)
  Опрема за рециклирање на термичка пиролиза на батерии (ротирачки)

  Клучните технологии на „распарчување и дробење + нискотемпературно сушење на електролит + органска пиролиза + сепарација + печење метали со повеќе висока вредност“, како што се повеќестепена композитна обработка, прецизна контрола на температурното поле и полето на проток, континуирано автоматско работење на опремата и заеднички третман на мулти-загадувачи во процесот на реакција, се развиени. Воспоставен е комбиниран процесен систем со јадро на „ниско температурно сушење на електролит, пиролиза на органска материја и печење на метал со висока вредност“, кој може да ја реализира процесната цел на „отпадна батерија → целосно одвојување на црн прав, бакар и алуминиум и приоритетна екстракција на литиум со печење на црн прав“.

  Повеќе
  Локација
  ACME Xingsha индустриски парк, Источен Liangtang Rd. , Чангша Сити, Хунан
  телефон
  + 86-151 7315 3690(Џеси мобилен)
  Е-пошта
  overseas@sinoacme.cn
  За нас

  Основана во 1999 година, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) се наоѓа во индустрискиот парк Xingsha, со површина од 100,000 m2. ACME е високотехнолошка компанија специјализирана за производство на индустриска опрема за греење за нов материјал и енергија.Политика за приватност | Правила и услови

  Контактирајте не
  Напредна корпорација за материјали и опрема| Мапа на сајтот