MENU

Instruments

Omah>spare Parts>Instruments

Hubungi Kita

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

jaban rangkah@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Kutha Changsha, Hunan

    Lokasi
    ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Kutha Changsha, Hunan
    Telpon
    + 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
    E-Mail
    jaban rangkah@sinoacme.cn
    Babagan awake dhewe

    Didegaké ing taun 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) dumunung ing Xingsha Industrial Park, kanthi area 100,000 m2. ACME minangka perusahaan teknologi dhuwur khusus ing pabrik peralatan pemanasan industri kanggo bahan lan energi anyar.Kebijakan privasi | Sarat lan Ketentuan

    Hubungi kita
    Perusahaan Maju kanggo Bahan & Peralatan| Sitemap