MENU

Omah>Products>Peralatan Perawatan Panas Vakum

Hubungi Kita

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

jaban rangkah@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Kutha Changsha, Hunan

Vertikal Ngisor Loading Tungku Brazing Vakum

Vertikal Ngisor Loading Tungku Brazing Vakum

Tungku loading ngisor vakum digunakake kanggo brazing vakum saka bahan kaya logam non-ferrous, stainless steel, alloy titanium, alloy suhu dhuwur.

PANALITEN
  • Fitur Teknis
  • Konfigurasi opsional sing gegandhengan

Description
Tungku loading ngisor vakum digunakake kanggo brazing vakum saka bahan kaya logam non-ferrous, stainless steel, alloy titanium, alloy suhu dhuwur.

Spesifikasi Vacuum Bottom Loading Furnace

Parameter/

model

VHVB-0608SVHVB-0808SVHVB -1010S
VHVB -1212SVHVB -1215SVHVB -1520S
Ukuran zona panas efektif D × H (mm)Φ600 × 800Φ800 × 800Φ1000 × 1000Φ1200 × 1200Φ1200 × 1500Φ1500 × 2000
Kapasitas muatan (kg)6508501000150014501800
Daya Pemanasan (kW)120180270330420540
Maks. suhu (°C)1350/1700/23001350/1700/23001350/1700/23001350/1700/23001350/1700/23001350/1700/2300
Keseragaman Suhu (°C)± 5± 5± 5± 5± 5± 5
Vacuum
gelar (Pa)
4×10⁻³/6×10⁻⁴4×10⁻³/6×10⁻⁴4×10⁻³/6×10⁻⁴4×10⁻³/6×10⁻⁴4×10⁻³/6×10⁻⁴4×10⁻³/6×10⁻⁴
Tingkat Peningkatan Tekanan
(Pa/h)
≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26≤0.26
≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65≤0.65
Pendinginan gas
tekanan (bar)
2/6/102/6/102/6/102/6/102/6/102/6/10
Parameter ing ndhuwur bisa diatur miturut syarat proses lan ora digunakake minangka basis kanggo ditampa. Skema teknis khusus lan persetujuan bakal ditrapake.

Fitur Teknis
1. ACME wis laboratorium welding khusus pertahanan nasional, kita bisa nyedhiyani materi brazing lan proses.
2. Perapian pawon dirancang liwat optimasi modular kanthi kinerja keseragaman suhu sing apik.
3. Struktur ngangkat nduweni fungsi kanggo ngilangi kesalahan kumulatif sistem ngangkat kanthi otomatis, obahe kanthi stabilitas dhuwur lan ora ana geter.
4. Inlet sistem vakum dikonfigurasi karo piranti inversi fase kondensat gas lan piranti koleksi Filter, nyegah sistem vakum polusi uap fluks welding.
5. Teknologi anti-polusi gauge unik njamin umur layanan dawa saka gauge vakum.
6. Insulasi mburi sing unik nduweni area radiasi sing gedhe lan kinerja insulasi sing luwih apik.

Konfigurasi Pilihan saka Vacuum Bottom Loading Furnace
1. Tipe loading ngisor: lawang vertikal bisa mindhah horisontal, horisontal tetep
2. Gerakan vertikal: meneng obah / nut obah
3. Perapian tungku: Elemen pemanas grafit lan insulasi panas grafit / unsur pemanas molibdenum lan insulasi panas logam
4. Pompa vakum lan ukuran: merek manca / merek Cina berkualitas tinggi
5. PLC: OMRON / Siemens / Mitsubishi
6. Termokopel: tipe S, tipe K, tipe N
7. Pengontrol suhu: SHIMADEN / EUROTHERM / Honeywell
8. Perekam: Perekam tanpa kertas / perekam kertas
9. HMI: Layar simulasi / Layar tutul
10. Komponen listrik: Schneider / Siemen

PANALITEN

Related Produk


Lokasi
ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Kutha Changsha, Hunan
Telpon
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-Mail
jaban rangkah@sinoacme.cn
Tampilan
+ 86 151 1643 6885
Babagan awake dhewe

Didegaké ing taun 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) dumunung ing Xingsha Industrial Park, kanthi area 100,000 m2. ACME minangka perusahaan teknologi dhuwur khusus ing pabrik peralatan pemanasan industri kanggo bahan lan energi anyar.Kebijakan privasi | Sarat lan Ketentuan

Hubungi kita
Perusahaan Maju kanggo Bahan & Peralatan| Sitemap