MENU

Layanan teknis

Omah>Layanan teknis

Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?


Lokasi
ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Kutha Changsha, Hunan
Telpon
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-Mail
jaban rangkah@sinoacme.cn
Babagan awake dhewe

Didegaké ing taun 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) dumunung ing Xingsha Industrial Park, kanthi area 100,000 m2. ACME minangka perusahaan teknologi dhuwur khusus ing pabrik peralatan pemanasan industri kanggo bahan lan energi anyar.Kebijakan privasi | Sarat lan Ketentuan

Hubungi kita
Perusahaan Maju kanggo Bahan & Peralatan| Sitemap