MENU

Omah>Products

Hubungi Kita

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

jaban rangkah@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Kutha Changsha, Hunan

  • Tungku Peleburan Induksi Vakum (VIM)
    Tungku Peleburan Induksi Vakum (VIM)

    Tungku lebur induksi vakum yaiku tungku sing nggunakake proses metalurgi leleh lan mbentuk baja biasa, baja khusus, campuran suhu dhuwur, paduan presisi, logam non-ferrous, bahan magnet permanen langka bumi, silikon industri lan bahan liyane ing vakum utawa atmosfer protèktif kanthi nggunakake prinsip medan elektromagnetik bolak-balik kanggo entuk arus eddy panas ing materi sing diproses.

    Read More
  • Bunder Titanium Alloy Powder
    Bunder Titanium Alloy Powder

    ACME nggunakake metode PREP, yaiku nggunakake logam utawa campuran minangka elektroda sing bisa dikonsumsi, lan miturut gaya sentrifugal kanggo ngasilake bubuk logam bunder. Cara iki nyegah slug lan kontak

    Read More
  • Bunder Paduan Suhu Dhuwur Bunder
    Bunder Paduan Suhu Dhuwur Bunder

    ACME nggunakake metode PREP, yaiku nggunakake logam utawa campuran minangka elektroda sing bisa dikonsumsi, lan miturut gaya sentrifugal kanggo ngasilake bubuk logam bunder. Cara iki nyegah slug lan kontak

    Read More
  • Bunder Kobalt-Based Alloy Powder
    Bunder Kobalt-Based Alloy Powder

    ACME nggunakake metode PREP, yaiku nggunakake logam utawa campuran minangka elektroda sing bisa dikonsumsi, lan miturut gaya sentrifugal kanggo ngasilake bubuk logam bunder. Cara iki nyegah slug lan kontak

    Read More
  • Bunder Aluminium Alloy Powder
    Bunder Aluminium Alloy Powder

    ACME nggunakake metode PREP, yaiku nggunakake logam utawa campuran minangka elektroda sing bisa dikonsumsi, lan miturut gaya sentrifugal kanggo ngasilake bubuk logam bunder. Cara iki nyegah slug lan kontak

    Read More
  • bubuk SS, bubuk baja tahan karat, bubuk logam bola, bubuk paduan
    bubuk SS, bubuk baja tahan karat, bubuk logam bola, bubuk paduan

    ACME nggunakake metode PREP, yaiku nggunakake logam utawa campuran minangka elektroda sing bisa dikonsumsi, lan miturut gaya sentrifugal kanggo ngasilake bubuk logam bunder. Cara iki nyegah slug lan kontak

    Read More
Lokasi
ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Kutha Changsha, Hunan
Telpon
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-Mail
jaban rangkah@sinoacme.cn
Babagan awake dhewe

Didegaké ing taun 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) dumunung ing Xingsha Industrial Park, kanthi area 100,000 m2. ACME minangka perusahaan teknologi dhuwur khusus ing pabrik peralatan pemanasan industri kanggo bahan lan energi anyar.Kebijakan privasi | Sarat lan Ketentuan

Hubungi kita
Perusahaan Maju kanggo Bahan & Peralatan| Sitemap