MENU

Omah>Products>Bahan karbon kemurnian dhuwur lan komponen grafit Dilapisi

Hubungi Kita

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

jaban rangkah@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Kutha Changsha, Hunan

bubuk karbon kemurnian dhuwur

bubuk karbon kemurnian dhuwur

Bahan anoda ion litium, reaktor grafit nuklir, kristal tunggal SiC, berlian buatan, moksanit, grafit nuklir

PANALITEN
  • Fitur Teknis
  • Konfigurasi opsional sing gegandhengan

Sawetara aplikasi:

Bahan anoda ion litium, reaktor grafit nuklir, kristal tunggal SiC, berlian buatan, moksanit, grafit nuklir


Kinerja lan karakteristik produk:

  • Kemurnian produk ≥99.9999% (6N); 

  • Wêdakakêna grafit kemurnian dhuwur nduweni stabilitas sing apik, tingkat grafitisasi sing dhuwur, lan kurang impurities; 

  • Granularitas lan jinis bisa disesuaikan miturut pangguna.

Panggunaan utama produk:

  • Sintesis bubuk SiC kemurnian dhuwur lan bahan karbida sintetik fase padhet liyane

  • Tuwuh inten

  • Materi konduksi panas anyar kanggo produk elektronik

  • Bahan katoda dhuwur kanggo baterei lithium

  • Senyawa logam mulia ngasilake bahan mentah


Indeks teknis:

Indeks kinerjaunitNilai angka
Nilai angka/≥99.9999wt %(6N)
Kapadhetan geterg / cm30.85-1.0
Kapadhetan longgarg / cm30.45-0.6
Ukuran partikel-20~+50 meshselaras miturut customer

syarat

- 100 mesh
- 200 mesh
- 300 mesh
- 400 mesh



PANALITEN

Related Produk


Lokasi
ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Kutha Changsha, Hunan
Telpon
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-Mail
jaban rangkah@sinoacme.cn
Tampilan
+ 86 151 1643 6885
Babagan awake dhewe

Didegaké ing taun 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) dumunung ing Xingsha Industrial Park, kanthi area 100,000 m2. ACME minangka perusahaan teknologi dhuwur khusus ing pabrik peralatan pemanasan industri kanggo bahan lan energi anyar.Kebijakan privasi | Sarat lan Ketentuan

Hubungi kita
Perusahaan Maju kanggo Bahan & Peralatan| Sitemap