MENU

Omah>Products>C&SiC Composites Industrial Heating Equipment

Hubungi Kita

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

jaban rangkah@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Kutha Changsha, Hunan

Tungku Sintering Vakum (SiC/Si3N4/AlN)

Tungku Sintering Vakum (SiC/Si3N4/AlN)

The furnace is used for reaction sintering, low pressure sintering, re-crystal sintering of ceramic product, and it can also used for production of ceramic powder. It has both horizontal and vertical structures.

PANALITEN
  • Fitur Teknis
  • Konfigurasi opsional sing gegandhengan

Description
The furnace is used for reaction sintering, low pressure sintering, re-crystal sintering of ceramic product, and it can also used for production of ceramic powder. It has both horizontal and vertical structures.

Aplikasi: Produk Keramik kayata SiC, silikon nitrida lan aluminium nitrida.

Specifications of Vacuum Sintering Furnace

ModelSpec

Ukuran Zona Kerja

(W×H×L) (mm)

Maks. Suhu (°C)Keseragaman Suhu (°C)Vakum Ultimate (Pa)Tingkat Kenaikan Tekanan (Pa/h)
HVSF-050511500 × 500 × 11001500/2400± 5/± 101-1000.67
HVSF-1006121000 × 600 × 12001500/2400± 5/± 101-1000.67
HVSF-1008131000 × 800 × 13001500/2400± 5/± 101-1000.67
HVSF-1008251000 × 800 × 25001500/2400± 5/± 101-1000.67
HVSF-1008401000 × 800 × 40001500/2400± 5/± 101-1000.67

VVSF-0612φ600 × 12001500/2400± 5/± 101-1000.67
VVSF-0917φ900 × 17001500/2400± 5/± 101-1000.67
VVSF-1015φ1000 × 15001500/2400± 5/± 101-1000.67
VVSF-1120φ1100 × 20001500/2400± 5/± 101-1000.67
Paramèter ing ndhuwur bisa disetel kanggo syarat proses, padha ora minangka standar acceptance, spec rinci. bakal kasebut ing proposal teknis lan persetujuan.

Fitur Teknis

1.Using unik ACME suhu super dhuwur lan dhuwur saiki teknologi sumber daya, bisa long term stabil nggunakake ing suhu dhuwur;

2.Using dirancang khusus suhu dhuwur pyro-meter teknologi ngukur karo tliti kontrol suhu lan cilik panyimpangan;

3. Dipasang karo muffle sealing khusus kanggo nyilikake uap silikon lan kontaminasi gas exhaust menyang unsur panas lan jampel;

4. Dipasang piranti perawatan gas exhaust efisiensi dhuwur, sing ramah lingkungan lan trep kanggo ngresiki;

5. Wis sistem debinding, kanggo ngrampungake proses debinding lan sintering ing siji pawon ing siji wektu.

Konfigurasi Pilihan saka Tungku Sintering Vakum

1. Pintu tungku: sekrup / hidrolik / elevasi manual; manual nyenyet / otomatis kunci-ring kenceng

2. Prau tungku: kabeh baja karbon / lapisan jero stainless steel / kabeh stainless steel

3. Zona panas tungku: soft carbon felt/soft graphite felt/rigid composite board/CFC

4.Heating unsur lan muffle: isostatic penet grafit / kemurnian dhuwur, kekuatan lan Kapadhetan grafit / grafit ukuran nggoleki

5. Sistem gas proses: volume/mass flow-meter; katup manual / otomatis;

6. Thermocouple: Tipe C/Tipe S/Tipe R/Tipe B

7. Pyro-meter: Dual-warna/Warna Tunggal; CHINO/Raytek

PANALITEN

Related Produk


Lokasi
ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Kutha Changsha, Hunan
Telpon
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-Mail
jaban rangkah@sinoacme.cn
Tampilan
+ 86 151 1643 6885
Babagan awake dhewe

Didegaké ing taun 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) dumunung ing Xingsha Industrial Park, kanthi area 100,000 m2. ACME minangka perusahaan teknologi dhuwur khusus ing pabrik peralatan pemanasan industri kanggo bahan lan energi anyar.Kebijakan privasi | Sarat lan Ketentuan

Hubungi kita
Perusahaan Maju kanggo Bahan & Peralatan| Sitemap