MENU

Omah>Products>C&SiC Composites Industrial Heating Equipment

Hubungi Kita

+86-151 7315 3690( Jessie Mobile)

jaban rangkah@sinoacme.cn

ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Kutha Changsha, Hunan

Tungku Pirolisis Vakum

Tungku Pirolisis Vakum

Katrangan digunakake kanggo proses pirolisis vakum saka komposit Karbon-Keramik, bahan komposit matriks keramik. Nduwe struktur horisontal lan vertikal. Aplikasi: komposit karbon-keramik, c...

PANALITEN
  • Fitur Teknis
  • Konfigurasi opsional sing gegandhengan

Description
Iki digunakake kanggo proses pyrolysis vakum saka komposit Karbon-keramik, materi komposit matriks keramik. Wis struktur horisontal lan vertikal.

aplikasi:komposit karbon-keramik, komposit matriks keramik, serat SiC lan liya-liyane.

Spesifikasi Tungku Pirolisis Vakum

ModelSpec

Ukuran Zona Kerja

(W × H × L) (mm)

Maks. Suhu (°C)Keseragaman Suhu (°C)Vakum Ultimate (Pa)Tingkat Kenaikan Tekanan (Pa/h)
HVP-060609600 × 600 × 9001800± 7.51-1000.67
HVP-1010151000 × 1000 × 15001800± 101-1000.67
HVP-1212251200 × 1200 × 25001800± 101-1000.67
HVP-1616331600 × 1600 × 33001800± 151-1000.67
HVP-2018402000 × 1800 × 40001800± 151-1000.67

VVP-0608φ600 × 8001800± 51-1000.67
VVP-1015Φ1000 × 15001800± 101-1000.67
VVP-1120φ1100 × 20001800± 101-1000.67
VVP-1520φ1500 × 20001800± 151-1000.67
VVP-2230Φ2200 × 30001800± 151-1000.67
Paramèter ing ndhuwur bisa disetel kanggo syarat proses, padha ora minangka standar acceptance, spec rinci. bakal kasebut ing proposal teknis lan persetujuan.

Fitur Teknis

1. Nggunakake pemanasan tahan listrik, kanthi kompensasi suhu utawa kontrol zona suhu kaping pirang-pirang, kanthi keseragaman suhu sing gedhe;

2.Using unik ACME suhu super dhuwur lan dhuwur saiki teknologi sumber daya, iku bisa dawa nggunakake stabil ing suhu dhuwur;

3. Dipasang karo muffle sealing khusus kanggo nyilikake kontaminasi gas exhaust menyang unsur pemanas lan bahan insulasi;

4. Nggunakake piranti perawatan gas exhaust khusus, sing ramah lingkungan lan trep kanggo ngresiki.

Konfigurasi Pilihan saka Tungku Pyrolysis Vakum

1. Pintu tungku: jinis elevasi sekrup / jinis elevasi hidrolik; bukaan retate / bukaan paralel (lawang tungku ukuran gedhe); manual nyenyet / otomatis kunci-ring kenceng

2. Prau tungku: kabeh baja karbon / lapisan jero stainless steel / kabeh stainless steel

3. Zona panas tungku: felt karbon alus / felt grafit alus / felt komposit hard / CFC

4.Heating unsur lan muffle: isostatic penet grafit / penet kemurnian dhuwur, kekuatan dhuwur lan Kapadhetan dhuwur grafit / grafit ukuran nggoleki

5. Thermocouple: Tipe K/Tipe N/Tipe C/Tipe S

PANALITEN

Related Produk


Lokasi
ACME Xingsha Industrial Park, East Liangtang Rd. , Kutha Changsha, Hunan
Telpon
+ 86-151 7315 3690(Jessie Mobile)
E-Mail
jaban rangkah@sinoacme.cn
Babagan awake dhewe

Didegaké ing taun 1999, ACME (Advanced Corporation for Materials & Equipments) dumunung ing Xingsha Industrial Park, kanthi area 100,000 m2. ACME minangka perusahaan teknologi dhuwur khusus ing pabrik peralatan pemanasan industri kanggo bahan lan energi anyar.Kebijakan privasi | Sarat lan Ketentuan

Hubungi kita
Perusahaan Maju kanggo Bahan & Peralatan| Sitemap